More

  Aceasta este cea mai mare problemă a noului MacBook

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Noul MacBook Apple prezintă un cadru șocant de subțire, o tastatură mai receptivă și o durată de viață a bateriei îmbunătățită.

  Noul MacBook de 12 inch folosește un nou port numit USB-C, pentru a gestiona mai multe funcții diferite, cum ar fi transferul de date între dispozitive, scoaterea fișierelor și modul de încărcare. USB-C oferă viteze de transfer mai mari decât USB 3.0, iar plug-urile pot fi orientate în sus sau în jos și încă mai funcționează în mod corespunzător atunci când este conectat. Portul în sine este de aproximativ de mărimea unui mini port USB.

  Asta înseamnă că toate acele hard disk-uri normale compatibile USB, camere video și alte gadget-uri pe care le ai, nu vor putea fi conectate la noul MacBook fără adaptor. Apple vinde un adaptor USB-C to USB pentru 19 dolari, iar acum există puține opțiuni, întrucât USB-C este foarte nou.

  Prețul pentru conecta display-ul MacBook la televizor este chiar mai mare. Adaptorul USB-C to HDMI, care include, de asemenea, porturi USB-C pentru încărcare și pentru conectarea dispozitivelor USB,costa 79 de dolari. După cum scoate în evidență wired.com, ar fi mai ieftin să cumperi un Apple TV pentru 69 de dolari și să conectezi noul MacBook prin wireless la TV.

  Aceste probleme nu vor fi mult timp o problemp de vreme ce mai toate dispozitivele încep să utilizeze USB-C. Noul laptop Google Chromebook Pixel, de exemplu, folosește același standard.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.