More

  Tehnologiile Xerox de ultimă generaţie cresc productivitatea și reduc costurile

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Sorste Group, unul dintre cei mai importanţi producători de textile de pe piaţa locală, se bucură de un control total asupra costurilor de imprimare datorită programului Xerox Partner Print Services (XPPS).

  Ca urmare a infuziei de tehnologie, compania beneficiază de creşterea productivităţii, de procese de lucru simplificate, reduceri de costuri, consum mai mic de energie şi de consumabile.

  “Sorste şi-a dezvoltat foarte mult activitatea în ultimii ani, prin urmare se confrunta cu o serie de dificultăţi legate de costurile mari de întreţinere din cauza flotei eterogene de echipamente şi aloca foarte mult timp şi resurse interne în activităţile de imprimare”, a spus Florin Sudor, Xerox Partner Print Services Manager, Xerox România. “Datorită implementării programului Xerox Partner Print Services, Sorste are acum acces la tehnologiile Xerox de ultimă generaţie, fără investiţii majore de capital.”

  “Relaţia cu Xerox este foarte bună şi ne aşteptăm ca şi în viitor să rămână la fel”, a spus Marius Șchiopu, IT Manager, Sorste Group. “Valabilitatea contractului este de 2 ani, dar ne gândim să extindem parteneriatul nostru, deoarece se văd deja primele rezultate, iar satisfacţia clienţilor noştri a crescut semnificativ.”

  În urma implementării programului, Sorste are acces la asistenţă şi suport tehnic non-stop de la un singur furnizor şi beneficiază de instrumente software avansate de securizare a datelor, de monitorizare şi control al costurilor, documentelor şi consumabilelor.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.