More

  Microsoft a confirmat: Windows 10 va fi disponibil din această vară

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Microsoft a confirmat astăzi că Windows 10 va fi lansat în acestă vară în 190 de țări și va fi disponibil în 111 limbi.

  Din păcate, compania nu a dat și o dată exactă de lansare pentru mult așteptata platformă, dar o informație a fost lăsată să „scape” astăzi.

  Compania a anunțat intenția de a oferi actualizări gratuite milioanelor de utilizatori care au windows 7 sau chiar versiuni mai vechi, iar în China, o piață care este sinonim cu pirateria, este cea supra căreia țintește acestă inițiativă.

  Vorbind la un eveniment din Shenzhen, China, Terry Myerson, Vicepreședintele Executiv pentru sistemele de operare al Microsoft, a dezvăluit faptul că firma va lucra cu trei dintre cele mai puternice companii de software din China, respectiv Lenovo, Tencent și Qihoo 360, pentru a oferi actualizări gratuite nucleului de clienți deținuți de aceștia. Asta cuprinde un număr imens de utilizatori potențiali.

  Asta nu este tot. Microsoft lucrează cu Xiaomi, compania de telefoane Android, într-un parteneriat care va oferi posesorilor de Mi 4 șansa de a „ajuta la testarea Windows 10 pentru a contribui la lansarea din acest an”.

  Xiaomi este o comunitate foarte puternică de utilizatori, compania livrând câte o actualizare în fiecare săptămână și solicită feedback din partea utilizatorilor, ia Microsoft dorește să beneficieze de acest plus pentru feedback-ul inițial pentru Windows 10.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.