More

  Costuri de producție record pentru animația Angry Birds 3D

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Nu cred că există cineva care să nu fi auzit, măcar, de Angry Birds, dacă nu a jucat măcar 5 minute. Dacă „febra” jocului s-a mai ponderat, producătorul speră să o revitalizeze cu o animație în 3D, un film în toată regula.

  Dacă mai țineți minte, prin 2009 era o nebunie cu jocul Angry Birds, care a reușit să acapareze toate dispozitivele mobile, de la iOS la Android și Windows Phone. De atunci și până acum, compania nu mai are aceleași cifre când vine vorba de profit, de aceea speră să facă o revenire, la standardele impuse de joc, cu un film de animație.

  Totuși, din cauza timpului tot mai mare pe care îl necesită finalizarea filmului, fiind anunțat încă din 2012 c fi lansat în vara 2013, nimeni nu mai crede într-o revenire în trombă a fenomenului „Angry Birds”.

  Dacă mai punem la socoteală scăderea interesului pentru acest brand, profitul operațional scăzând cu mai mult de 26.5 milioane de euro, cât și cheltuiala cu producția și popularizarea filmului, care se ridică la 160 milioane de dolari, șansele ca filmul să fie un succes devin tot mai mici.

  Realizarea filmului în 3D părea o idee bună atunci, în 2012. Acum este ceva normal…

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.