More

  Magic Leap a prezintă un shooter care te dă pe spate

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Magic Leap, un proiect startup care dezvoltă o „tehnologie proprietara cu interfață de calcul uman” pe care o numește „Realitate cinematografică”, a lansat un video al unui shooter care folosește realitatea augmentată care, spune dezvoltatorul, este jucat în birou chiar acum.

  Acest video a fost publicat pe Youtube, după ce CEO-ul Magic Leap, Rony Abovitz, a anulat o apariție la conferința TED din Vancouver, spunând că întenționa să prezinte acest filmuleț la prezentarea respectivă.

  Clipul înfățișează pe cineva care folosește o aplicații de tip desktop, ca Youtube și Gmail – Google investind anul trecut peste 542 miliane dolari, jucând apoi un shooter al cărui scop este distrugerea mai multor valuri de roboți care apar din ziduri.

  Utilizatorul interacționează cu meniul realității virtuale, folosind gesturi și generând obiecte virtuale care apar între obiectele reale din jurul biroului.

  Demo-ul promovat de Magic Leap are efecte speciale create de Weta Workshop și folosește pistoale cu laser de tip steampunk, create de Dr. Grordbort, pistoale care au apărut inițial și în jocuri cum este Team Fortress 2.

  Indiferent cât de apropiat de realitate este acest video, firma care produce elemente pentru realitatea augmentată este foarte hotărâtă să urmeze scopul de a crea astfel de jocuri video.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.