TOP 10 cele mai bune și mai ciudate gadget-uri din 2015

Mădălina Gănescu
- 23.03.2015, 14:15 în Gadgets
0

SHARES

De la boxe până la patine cu rotile plutitoare și Apple Watch, 2015 promite un an bun de recoltă pentru gadget-uri.

Consumer Electronics Show (CES) din Las Vegas a oferit ”prima bucățică” din cele mai bune gadget-uri ale anului, inclusiv drone, mașini conectate și o serie de tehnologii inteligente menite să îți facă viața de zi cu zi mai ușoară.

1. Acest prototip de dispozitiv de transport atașat în partea inferioară a pantofilor, permite transportul rapid bazat pe mersul pe jos.

1

2. Un vizitator la CES este fotografiat în timp ce poartă o cască de realitate virtuală, Oculus VR și căști Beyerdynamic GmbH folosinf tehnologia de sunet Arkamys Co.

2

3. Păianjenii ca niște roboți hexapod de la Intel au fost concepuți la Universitatea din Arizona de studentul Matt Bunting și sunt mai mult decât ”puțin înfricoșători”.

3

4. Dacă roboții-paianjan nu ți se par destul de reali, ChihiraAico, robotul Toshiba cu siguranță este. Proiectat să arate și să vorbească ca un om, scopul ChihiraAico este să atingă căldura comunicării reale cu expresia facială a unui om.

4

5. Jeeyeon Oh din Corea de Sud arată o poză făcută cu o prietenă cu camera instant, Polaroid Socialmatic.

5

6. Difuzorul Bluetooth plutitor, Axxess CE AIR2, a atras atenția, dar nu a fost lansat încă oficial.

6

7. Mercedes Benz a prezentat F 015 Luxury in Motion, un concept de mașină care se auto-conduce, care este, fără îndoială, mai exhibiționist decât Google.

7

8. Stig Severinsen, campionul mondial și deținătorul recordului mondial la respirația sub apă testează semnele vitale cu Masimo, în timp ce face o demonstrație.

8

9. Gigantul de electronice LG a dezvăluit cel mai recent smartphone, LG G Flex 2. Pe urmele lui G Flex, prezentat oficial în 2013, smartphone-ul are un design ergonomic și se simte foarte confortabil în mână.

9

10. Superhero, Grooth și Turnul din Pisa au fost create folosind 3Doodler 2.0, cea mai nouă întrupare din lume a primului stilou 3D.

10

Sursa

 

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!