More

  DeviceHub.net, a primit finanțare de 80.000 de euro de la hub:raum Cracovia

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Startup-ul românesc DeviceHub.net, care oferă servicii de cloud pentru soluții de tipul Internet of Things (IoT), a primit o finanțare de 80.000 de euro de la hub:raum Cracovia, hub-ul de inovaţie pentru Europa Centrală şi de Est al grupului Deutsche Telekom.

  Echipa va primi fonduri pentru a dezvolta proiectul, suport din partea mentorilor hub:raum Cracovia, precum şi acces la o piață care cuprinde peste 150 de milioane de clienţi ai grupului Deutsche Telekom din toată Europa.

  Startup-ul românesc DeviceHub.net a fost desemnat câştigător la a treia ediţie a acceleratorului WARP turbo din decembrie 2014, detaşându-se de alte proiecte din diverse ţări europene. În urma discuțiilor care au urmat privind o potențială investiție, echipa a fost invitată să se alăture programului de incubare al hub:raum. Proiectul va primi o finanţare de 80.000 de euro şi un spaţiu de lucru, iar echipa va beneficia de suport pe parcursul implementării proiectului.

  Mai mult, prin cooperarea cu hub:raum Cracovia, DeviceHub.net va avea acces la experţii şi la know how-ul Deutsche Telekom, precum şi expunere pe o piață care cuprinde peste 150 de milioane de clienţi ai grupului din toată Europa, cu posibilitatea de a fi introdus inclusiv în campaniile de marketing și în pachetele de servicii telecom.

  După OmniPaste, DeviceHub.net este al doilea startup românesc care primeşte finanţare de la hub:raum.

  Având în vedere tendinţa globală de a acorda o importanţă tot mai mare dispozitivelor de tip Internet of Things, ne bucurăm să le urăm bun venit la bord celor de la DeviceHub.net. Este un proiect foarte promiţător şi sunt impresionat de munca depusă de echipă până acum. Cred că pasiunea şi competenţele lor combinate cu experienţa şi activele grupului Deutsche Telekom se vor transforma în curând într-un adevărat succes comercial – spune Jakub Probola, Director al hub:raum Cracovia.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.