More

  Beneficiile integrării serviciilor de tip ERP pentru afacerea ta

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Unele persoane încă se întreabă care sunt beneficiile integrării serviciilor de tip ERP.

  Ei bine, acestea îți asigură o mai bună organizare internă, angajați mai productivi, timpi mai mici de livrare a comenzilor și o relație solidă cu partenerii și clienții.

  Spre exemplu, Cyrom România a decis să implementeze sistemul ERP de la Senior Software datorită compatibilității funcționalităților cu specificul afacerii, dar și pentru serviciile post- implementare oferite de furnizor, menite să întâmpine nevoile apărute pe parcursul dezvoltării companiei.

  SeniorERP respectă în totalitate cerințele aplicabile sectorului FMCG (bunuri de larg consum) și totodată este un instrument complet de gestiune a resurselor. Flexibilitatea sistemului ERP și experiența multiplelor proiecte realizate de echipa Senior Software au rezultat într-o implementare în timp record, iar încă din primele zile de la finalizarea acestui proces soluția ERP funcționa la capacitate maximă.”, a declarat Corina Călin, Șef Serviciu Financiar-Contabilitate.

  Utilizarea SeniorERP în cadrul Cyrom a dus la creșterea vitezei de operare cu 70% și la îmbunătățirea comunicării între angajați. Aceste beneficii s-au datorat în special interfeței prietenoase și intuitive a sistemului care permite operarea facilă pe fiecare nivel ierarhic.

  În plus, datorită modului de lucru online al aplicației, dar și al faptului că toate informațiile introduse în sistem sunt centralizate într-o bază de date unică, a crescut acuratețea datelor și a fost accelerat accesul la informație. Toate acestea au dus la scăderea timpului de livrare a comenzilor și la creșterea gradului de satisfacție a clienților, rezultând într-o creștere a volumului vânzărilor companiei.

  Pe lângă beneficiile menționate, iată care este necesitatea implementării unei soluții ERP: „În societatea de astăzi, o soluție integrată reprezintă un „must-have” pentru managementul oricărei afaceri, indiferent de domeniul în care activează. Utilizarea unei astfel de soluții este foarte importantă deoarece diminuează timpul de furnizare a informațiilor, documentelor și rapoartelor operaționale necesare.”

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.