More

  Facebook LiveRail va permite editorilor monetizarea video-urilor şi livrarea reclamelor prin aplicaţiile mobile

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Printre numeroasele anunţuri de la Conferinţa Dezvoltatorilor F8, accentul a căzut pe actualizarea sistemului de monetizare a reclamelor video.

  Facebook LiveRail va permite editorilor monetizarea video-urilor şi livrarea reclamelor prin aplicaţiile mobile.

  LiveRail, platforma proprie de servire a reclamelor din materialele video a Facebook, va afişa reclame şi pe aplicaţiile mobile, odată cu afişarea video-urilor.

  Planul a fost menţionat, în treacăt, dar detaliat într-o postare pe blog de către Mark Edwards, ingine LiveRail.

  LiveRail va alimenta formatele native de reclamă, cât şi poziţiile de afişare standard, cum ar fi interstiţialele şi bannerele. Audience Network, cu formatul său nativ şi accesul la 2 milioane de furnizori de publicitate, de care dispune Facebook, sunt integrate în această platformă„, a scris Edwards.

  LiveRail, pentru moment, oferă spaţiu publicitar suplimentar, dar până acum a lucrat numai în formatul video. Când noul sistem este implementat, editorii vor putea să integreze reclamele şi pe dispozitivele mobile.

  liverail-interior

  LiveRail, companie achiziţionată de către Facebook în luna iulie 2014, va utiliza informaţiile demografice anonime pentru a oferi ajutor editorilor pentru a targeta cu o precizie crescută publicul căruia se adresează, pentru a genera rezultate bune şi o experienţă plăcută, atât pentru editori, cît şi pentru utilizatori.

  După spusele inginerului Edwards, „Informaţiile demografice anonimizate, de la Facebook, vor fi disponibile pentru toate formatele suportate de LiveRail, inclusiv video-urile pentru desktop şi mobil, cât şi noua extindere în afişarea reclamelor în video„.

  Această mişcare a Facebook este percepută ca o mutare competiţională pentru reclamele furnizate de Google, Twitter şi alte reţele, având ca ţintă un segment de piaţă care este în continuă creştere, respectiv video şi dispozitivele mobile.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.