More

  Cea mai bună cameră de telefon – Pe care să o cumperi?

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Smartphone-urile au revoluționat fotografia. Tot mai multe persoane fac fotografii în prezent, iar capacitățile camerei foto de la telefon cresc. Asta înseamnă că aparatul de fotografiat de pe telefonul tău nu mai este doar un bonus. Dar, care e cea mai bună cameră de telefon – pe care să o cumperi?

  Ai încredere în telefon că îți va capta și păstra cele mai dragi amintiri? Atunci într-adevăr trebuie să iei în calcul un telefon cu o cameră foto care să își facă treaba.

  Pe hârtie, specificațiile multor telefoane pot concura cu un aparat de fotografiat independent. Deși s-ar putea să vedem telefoane cu senzori la fel de mari ca cei de la camere compacte. Lentilele cu un număr mare de elemente care sunt capabile să capteze la deschideri largi sunt comune. În vreme ce unele telefoane chiar îți permit un grad bun de control asupra imaginii efectuate.

  Dacă nu vrei să te cari cu un dispozitiv separat pentru poze în vacanță, atunci vei vrea să știi care este cea mai bună cameră de telefon.

  Aici comparăm șase smartphone-uri de top în prezent pe piață. Multe dintre care sunt orientate către cei care doresc să capteze cele mai bune fotografii.

  Fiecare telefon are avantajele sale și niște specificații care mai de care pentru sufletul cumpărătorului. Dar pentru noi, aceasta este ordinea telefoanelor cu cele mai bune camere foto. Cel puțin pentru moment, până ne lămurim cu cele mai noi lansate, cum ar fi Samsung Galaxy S6 și S6 Edge.

  Cea mai bună cameră de telefon

  HTC One M8

  Instrumente foto de ultimă generaţie. Elimină neclarităţile, realizează fotografii panoramice mai mari şi adaugă efecte incredibile cu o singură atingere. Comenzile simple şi linia de egalizare te ajută să capturezi toată imaginea.

  Imaginile impresionante de 180° x 360° se află la un clic distanţă datorită Panorama 360. Obţine rezultate profesionale prin intermediul UFocus™. Îmbunătăţeşte focalizarea obiectelor neclare înainte sau după ce realizezi fotografia.

  Cea mai bună cameră de telefon

  Mai mulţi pixeli nu indică o calitate mai bună a fotografiilor. În schimb, pixelii mai mari indică acest lucru. HTC One (M8) beneficiază de UltraPixeli de două ori mai mari decât cei obişnuiţi pentru a captura cu 300 % mai multă lumină. În final, vei putea captura momente nocturne, aşa cum ţi-ai dorit întotdeauna.

  iPhone 6 Plus

  Camera de pe iPhone 6 nu este revoluționară, dar este foarte bună. Focalizează repede și precis. Spre deosebire de Samsung sau HTC, unde sesizezi când refocalizează. Înregistrează full HD la 60 fps și slow-motion la 240 fps (dar rezoluție HD) și poți realiza timelapse-uri.

  iphon 6 plus

  Camera a rămas la 8 megapixeli, deoarece nu ai nevoie de mai mulți. Acești 8MP se traduc într-o rezoluție de 3.264×2.448 pixeli, adică aproape de UltraHD. Oricât de bună ar fi camera de pe iPhone 6 și oricâte încercări „artistice“ și îndrăznețe ar fi de a arăta că poate face aproape tot ceea ce face un aparat foto. Este, totuși, un telefon cu un senzor mic.

  Noaptea pozele vor arăta destul de slabe. În plus, detaliile produse de un mirrorless sau DSLR nu vor fi niciodată produse de un telefon. Panasonic CM1 este o excepție. Dacă vrei un telefon pentru camera foto, atunci iPhone 6 este cea mai bună alegere.

  Un telefon cu o cameră bună sau ”și un aparat foto”?

  LG G3

  Specificatiile lui LG G3 sunt pur și simplu impresionante. Producătorul nici că putea să bage mai multă tehnologie sub ecranul superb. Camera spate este de 13MP stabilizare optica + laser auto focus și dual tone flash. Camera fata- 2.1 MP cu funcție de eliminare a cosurilor / imperfectiunilor de pe față.

  lg-g3

  Nu ne oprim aici

  Nokia Lumia 1020 (comun și ieftin)

  Singurul smartphone cu un senzor de 41 de megapixeli, înregistrare Full HD şi funcţie Nokia Rich Recording, pentru înregistrări incredibile. Nokia Lumia 1020 realizează fotografii şi videoclipuri pe care nu le poate egala niciun alt smartphone. Are senzor de 41 de megapixeli, tehnologia PureView, sistemul de stabilizare optică a imaginii şi zoomul uluitor la rezoluţie mare.

  Cea mai bună cameră de telefon

   

  Aplicaţia Nokia Camera de pe telefonul Nokia Lumia 1020 îţi permite să filmezi şi să fotografiezi la rezoluţie mare. Ceea ce înseamnă că poţi face zoom pe orice imagine, după fotografiere. Apoi poţi roti, reîncadra, decupa şi împărtăşi noile imagini, ori de câte ori doreşti.

  Cu aplicaţia Nokia Camera este mai simplu ca niciodată să realizezi fotografii de excepţie. Poţi ajusta focalizarea, timpul de expunere, balansul de alb şi multe altele, dintr-un meniu simplu şi intuitiv.

  Samsung Galaxy S5

  Realizaţi cu uşurinţă fotografii bogate, pline de viaţă şi videoclipuri, chiar în condiţii de iluminare dificile. HDR oferă culori spectaculoase şi contrast realist pe care le puteţi previzualiza în timp real.

  samsung galaxy s5

   

  Camera extraordinară, de 16 megapixeli, oferă o focalizare automată incredibil de rapidă. Aşadar, nu veţi rata niciun moment, indiferent cât de rapid este ritmul vieţii. Cu modelul Galaxy S5, este foarte simplu să realizaţi fotografii cu aspect profesionist. Focalizarea selectivă vă permite să accentuaţi ceea ce este important şi să defocalizaţi în mod artistic restul.

  Cea mai bună cameră de telefon – Încă 2 foarte bune

  Samsung Galaxy K Zoom (comun și ieftin)

  Sistem optic real, fotografiere fără efort. Smartphone-ul dvs. obişnuit devine acum o cameră foto performantă. Noua tehnologie a obiectivului retractabil face ca zoomul optic 10x să fie puternic. Dar remarcabil de subţire, oferindu-vă precizia unui sistem optic real într-un corp elegant.

  Samsung Galaxy K Zoom

  În plus, este uşor de utilizat, cu zoom prin glisarea degetelor pe ecran şi zoom rapid dintr-o singură atingere. GALAXY K Zoom dispune de o putere pe care până şi profesioniştii o pot respecta. Senzorul luminos BSI CMOS de 20,7 MP vă oferă posibilitatea să realizaţi fotografii excelente chiar şi în condiţii de iluminare redusă. Iar cipul ISP integrat sporeşte claritatea detaliilor. GALAXY K Zoom utilizează un bliţ Xenon special, care este mai luminos şi ajunge mai departe decât cel cu LED-uri.

  De asemenea, oferă tonuri mai apropiate de cele naturale şi este prevăzut cu un stroboscop care opreşte acţiunea. Pentru ca dvs. să nu rataţi niciun moment. Obţineţi maximum cu camera principală puternică, de 20,7 MP pentru autoportrete. Este suficient să atingeţi ecranul pentru a seta locul în care doriţi să apăreţi. Apoi întoarceţi camera foto şi aşteptaţi semnalul bip. Aveţi la dispoziţie chiar trei fotografii din care puteţi alege! Ai libertate de a controla lumina și poți menţine focalizarea în timpul mişcărilor neaşteptate.

  Sony Xperia Z3

  Profitați din plin de fiecare moment – zi sau noapte. Cea mai buna cameră pentru cele frumoase momente. Unele din cele mai importante momente se petrec când lumina nu este foarte bună. Anii de experienșă au fost benefici pentru camera acestui smartphone, pentru a oferi capacitate de luminare de neegalat.

  Sony Xperia Z3

  Multumită tehnologiilor Cyber-shot și Handycam puteți înregistra clipuri video în mișcare și fotografii clare sub apă.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.