More

  Viitorul smartphone de top de la HTC va beneficia de încărcare wireless

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Încărcarea wireless este modul cel mai comod de a încărca smartphone-ul. Utilizatorii aşează smartphone-ul pe dispozitivul wireless de încărcare, fără să fie nevoie să ataşezi un fir la dispozitiv.

  Producătorul dispozitivelor Android au „abuzat” de această modalitate de a încărca dispozitivele de ceva ani, dar în afară de dispozitivele Google Nexus, încărcarea wireless nu a reuşit să se consolideze ca şi metodă standard de încărcare pentru dispozitivele de top.

  Totuşi, în acest an, Samsung a inclus tehnologia de încărcare wireless pentru Galaxy S6 şi Galaxy S6 Edge, ceea ce ar putea să lanseze un trend, iar HTC ar putea fi primul producător care să calce pe urmele producătorului corean.

  Un oficial HTC a confirmat faptul că tehnologia de încărcare wireless va deveni o caracteristică stardard pentru dispozitivul care va succede HTC One M9.

  Acest lucru ar putea face fericiţi mulţi fani HTC, mai ales prin faptul că ar aduce o schimbare modul în care compania abordează designul smartphone-urilor. HTC a fost tot timpul cel mai înverşunat în utilizarea elementelor metalice, adică a materialelor care favorizează încărcarea wireless. Ar fi interesantsă vedem cum va integra această caracteristică în viitorul model de smartphone.

  Sigur, odată cu criticile aduse modelului One M9, pentru că ar fi aproape identic cu predecesorul său, un nou design va face pe mulţi fericiţi.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.