More

  Google Street View disponibil pe DUNĂRE

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Începând de astăzi, te poţi plimba pe apele internaţionale ale Dunării, cu ajutorul Street View din Google Maps, navigând prin şase ţări, trei capitale şi bucurându-te de priveliştea mai multor forme de relief.

  Pentru a captura asemenea imagini, camera Trekker a for montată pe vasul „ms Treasures„, operat de Tauck şi Scylla, partenerul maritim, pentru croaziere pe Dunăre şi alte fluvii europene.

  Turul virtual începe în Bratislava, Slovacia, unde poate fi vâzut castelul Bratislava, în vârful unui deal.

  Screen Shot 2015-03-30 at 3.15.37 PM

  Manevrând vasul prin Ungaria, ţărmul este aglomerat cu obiective din centrul Budapestei. Fie că priveşti faimosul pod de lanţuri, pe timpul nopţii, ori Parlamentul Ungar, pe timp de zi, priveliştea din ambarcaţiune te va lăsa fără suflare.

  Screen Shot 2015-03-30 at 3.17.45 PM

  Calătoria te duce mai departe prin Croaţia, unde vei putea vedea oraşul construit în stil baroc, Vukovar, urmând ca apoi să ajungi în zona Cazanelor Mari, din Romania.  O treime din Dunăre străbate teritoriul României.

  Screen Shot 2015-03-27 at 2.30.30 PM

  De aici, Dunărea desparte România de Bulgaria, însuşindu-şi rolul de graniţă între cele două ţări. Pe măsură ce te apropii de deltă, locul unde Dunărea se varsă în Marea Neagră, vei trece prin câte un oraş mic, care te va uimi de ficeare dată.

  Cu siguranţă, această nouă rută, disponibilă acum prin bunăvoinţa Google, va îmbunătăţi şi mai mult Street View şi Google Maps.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.