More

  Aşa arată cel mai mare ULTRA HD TV din România

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  LG Electronics lansează pe piața din România noua gamă de televizoare OLED și Prime UltraHD.  NOOBZ a făcut „cunoştinţă” cu dispozitivele şi impresia finală este una, putem spune, foarte bună.

  Acum, ne oprim asupra LG ULTRA HD, start tv-ul care îmbogăţeşte orice decor prin echilibrul perfect dintre design-ul premium şi rezoluţia de clasă mondială.

  Forma subţire se integrează natural în orice decor şi aduce un plus de calitate şi gust în orice casă.

  Cinema la tine acasă? Fără doar şi poate cu LG ULTRA HD dai lovitura. Cinema Screen este un concept constructiv care aduce acasă experienţa de vizionare de la cinematograf. Te bucuri de o experienţă completă de vizionare datorită unui ecran ce pare că nu are margini.

  Cu un aspect deosebit, suportul Auditorium foloseşte reflexia sunetului pentru a creşte calitatea audio şi în acelaşi timp pentru a pune mai bine în valoare ecranul televizorului.

  Sunetul de pe televizorul LG ULTRA HD este la fel de impresionant ca şi calitatea imaginilor. Cu sunetul la calitate maximă, experienţa de vizionare 4K devine mai plăcută şi mai bogată ca niciodată.

  Prin sistemul premium de sunet harman/kardon, experinţa audio este la fel de reală şi captivantă ca vizionarea.

  Cu o rezoluţie crescută de 4 ori, imaginile 3D sunt splendide şi mai pline de viaţă ca niciodată. Te poţi bucura la tine acasă de filme 3D pe un ecran mare exact la fel ca la cinematograf. Chiar şi filmele Full HD pot fi redimensionate pentru a fi redate pe LG ULTRA HD. Rezoluţia filmelor3D este crescută automat până la calitate 4K ca sa te poţi bucura de experienţa 3D pe un nou nivel.

  Ochelarii 3D sunt comozi, uşori, nu au baterie, nu necesită alte accesorii sau fire şi sunt ieftini, aducând un plus de confort.

  Minunăţia ajunge la nu mai puţin de 100.000 de lei, iar vânzările estimate în România sunt de ordinul zecilor.  Întradevăr, nu este pentru toate buzunarele, dar cu siguranţă este pentru toate inimile.

  În cel mai scurt timp vom veni cu o prezentare video, care să întărească ceea ce am spus mai sus.

   

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.