More

  7 lucruri incredibile din natură care nu credeai că există cu adevărat

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Lumea noastră este plină de locuri misterioase, bizare, ce merită explorate.

  Unele dintre obiectivele turistice de pe această planetă au devenit demne de un film science fiction.

  1. Bulele îngheţate din Abraham Lake

  1

  Ai mai văzut vreodată un astfel de loc? Situat la suprafaţa Avraam Lake în Alberta, Canada, acesta este un fenomen frumos şi rar. Această vedere nemaipomenită este creată de gaz metan care provine de sub lac şi îngheaţă când ajunge în partea de sus.

  2. Fulgerul vulcanic din Islanda

  2

  Pare ca o explozie masivă care tocmai s-a întâmplat. Acest nor nebun se întâmplă când fragmente de rocă, cum ar fi frasin, se ciocnesc cu gheaţa într-un nor vulcanic. Pe măsură ce urcă norul, părţile superioare ale atmosferei crează o încărcătură puternică şi se creează fulgerul.

  3. Cristalele masive din Naica, Mexic

  3

  Aceasta este o peşteră ireală pe care toţi iubitorii de cristale şi-ar dori să o viziteze. Această peşteră este cunoscută ca Mexico’s Cueva de los Cristales (Cave Crystal) şi este casa celor mai mari formaţiuni naturale de cristale existente în lume. Cristale atât de mari nu au mai fost găsite nicăieri în lume.

  4. Lacul Roz „Hillier” din Australia

  4

  Ce face apa să fie roz în acest lac? Este încă o întrebare la care nu avem un răspuns clar. Până acum, cel mai apropiat lucru la care au ajuns oamenii de ştiinţă este că lacul a ajuns la niveluri imense de sare din consistenţa sa. Se spune că este de 10 ori mai sărat decât oceanul, care este întradevăr sărat.

  5. Oglinda naturală de sare din Bolivia

  5

  Acesta este locul perfect în care poţi face poze. Salar de Uyuni este cea mai mare oglindă de sare, măsurând un total de 10.582 de metri pătraţi.
  Localizată în sud-vestul Boliviei, această oglindă naturală de sare este rezultatul unor transformări a unor lacuri preistorice.

  6. Copacii îmbrăcaţi în pânză de păianjen

  6

  Consideri acest lucru înfricoşător sau foarte tare? În satul Sindh, din Pakistan, acest lucru nu este nimic nou. Aceşti copaci sunt acoperiţi de pânză de păianjen şi sunt casa mai multor familii de păianjeni.

  Din cauza unei inundaţii masive în 2010, milioane de păianjeni au fost forţaţi să-şi facă casă în copaci. Peste ani, aceştia au creat o îmbrăcăminte copacilor, care este o adevărată artă a naturii.

  7. Malurile din Vaadhoo, Maldive, care strălucesc

  7

  V-aţi gândit vreodată să mergeţi în cel mai romantic loc existent vreodată? Strălucirea malurilor este creată de microbi mici numiţi phytoplankton, care rămân în nisip. Pe timp de zi, aceşti microbi marini minusculi au culoarea roşie sau maro, dar noaptea, devin ceva nemaipomenit.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.