More

  5 moduri în care te va uimi tehnologia în următorii 10 ani

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Progresele tehnologice au crescut exponenţial. Tehnologia este atât de înrădăcinată în vieţile noaste de zi cu zi, încât este greu de imaginat viaţa fără ea.

  Creaţiile tehnologice sunt capabile să facă conexiuni la nivel înalt, când ne putem uni idei ale naturii şi pe cele tehnologice, atunci putem vorbi despre deplină armonie.

  Imaginaţi-vă că Facebook încearcă să creeze o reţea la nivel global şi să interconecteze impulsurile electromagnetice ale inimilor noastre.

  Iată 5 moduri în care te va uimi tehnologia în următorii 10 ani:

  Bio Tehnologia

  Este vorba despre mâinile bionice controlate de creierul tău. Dacă ai avut o leziune severă, această opţiune este aproape perfectă.

  bio

  Aceste mâini bionice sunt complet controlate de propriul tău creier şi nu presupune nicio intervenţie chirurgicală. Aceste mâini vii costa aproximativ 50000 de dolari, un pret mic, dacă este săne gândim că plătim pentru o mână funcţională nouă.

  Arhitectura viitorului

  Nu este un secret că Dubai este cunoscut pentru arhitectura sa încâlcită şi de pământurile sale.

  dubai

  Aceste turnuri ale lor nu sunt numai frumoase, dar se şimişcă constant. Cine şi-ar fi imaginat acest lucru în urmă cu sute de ani. Poate suna periculos, dar, de fapt, sunt create în turbinele eoliene care creează energie. De-a lungul timpului, va fi suficientă energie creată pentru a alimenta turnul în sineşi câteva clădiri din jur.

  Este format din 59 de unităţi sau pardoseli care se rotesc la aproximativ 6 metri pe minut, care sunt insesizabil separate.

  Capacitatea Computerelor

  Amintiţi-vă de acum 10 ani, ce fel de calculator foloseaţi? Aveai pe atunci un telefon mobil? Stocarea datelor devine din ce în ce mai mare, în timp ce tehnologia din sine devine din ce în ce mai mică.

  calculatoare

  Uită-te la dimensiunea unui Macbook Mini. Cum poate un asemenea dispozitiv subţire să îndeplinească atât de multe sarcini atât de bine? Telefoanele mobile au devenit din ce în ce mai compacte, faxurile, pagerele, fiind din ce în ce mai învechite.

  Transportul

  Există o mulţime de autoturisme care circulă pe bază de combustibul curat, care este disponibil pe scară largă şi complet inofensiv. Utilizarea de gaz este propulsată în mare parte din cauza banilor şi a întregii industrii.

  transport

  Modele de autoturisme, cum ar fi Tesla Motors Modelul S reprezintă un pas în direcţia cea mai bună. Acestea nu sunt disponibile la scară largă pentru oricine îşi permite, totuşi. Avem nevoie să ne dezvăltăm propriile metode de transport care în cele din urmă să depăşească autoturismele şi autobuzele şi chiar şi drumurile în sine.

  Comunicarea

  Nivelul nostru de comunicare a scăzut foarte mult după explozia Internetului, telefoanelor și computerelor.

  comunicare

  În timp ce aceste tehnologii sunt uimitoare și au potențialul de a ne conecta mai mult – acestea sunt folosite în mod abuziv. Ce dacă am combinat conștiința noastră cu tehnologia și necesitatea fizică pentru telefoane, calculatoare sau orice dispare!

  Cum este posibil acest lucru?

  Ei bine, în cele din urmă totul există – fiecare concept, tot. Așa că atunci când am fractat până la 3D, ideea este complet posibil. Manifestarea acestor tehnologii „ireale” se află între artist și inginer. În mijlocul viziunii logice, tehnologice și înțelegerea creației infinite.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here