More

  Ericsson lansează o nouă soluție DVR în cloud

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Ericsson lansează noua soluție de DVR în cloud, compatibilă cu toate platformele TV QAM sau pe bază de IP. Aplicația are la bază Platforma Ericsson de stocare și procesare video, o infrastructură software de mare performanță.

  Noua soluție permite construirea unei infrastructuri unice stabile, ce poate susține dezvoltarea simplă și înlocuirea serviciilor TV legacy cu noi servicii pe bază de cloud. Ea integrează și virtualizează abilitățile de stocare și procesare ale oricărui număr de servere, oferindu-le operatorilor un plus de performanță, dar și posibilitatea să evite o mare parte din complexitatea și cheltuielile asociate lansării unor noi servicii.

  Ove Anebygd, Vice Președinte și Head of Solution Area Media, Ericsson, a declarat: „Cei care vizionează TV astăzi sunt mai exigenți ca niciodată. Ei vor servicii pe care să le utilizeze intuitiv, să poată fi accesate oricând și de oriunde și care să le fie livrate la cel mai înalt nivel de calitate.

  Ei cer mai multă flexibilitate și au nevoie de o conexiune la Internet de mare viteză cu ajutorul căreia să poată accesa librării imense de conținut, dar și să înregistreze și să urmărească conținut obișnuit sau live oricând doresc. Pentru furnizorii de servicii TV clasice, să integreze și aceste caracteristici în ofertă poate fi destul de costisitor, iar multe infrastructuri legacy nici nu au cum să le susțină.

  Clienții noștri au, deci, nevoie de cele mai avansate soluții de cloud care să susțină noi funcții și să permită diferențierea serviciilor. Noua soluție DVR în cloud ne poziționează ca lideri din punct de vedere al abilităților tehnologice și performanței, cu implementări realizate deja pentru clienți exigenți, ajungând la o capacitate de peste 150 petabytes de stocare.”

  Decizia a fost luată un urma unui studiu, Ericsson Media Vision 2020, care arată că, în cinci ani de zile, timpul petrecut de fiecare dintre noi urmărind programe TV la cerere sau conținut înregistrat va reprezenta jumătate din tot ceea ce urmărim la televizor, ajungând din urmă canalele TV obișnuite.

  Tot mai des, oamenii își doresc să urmărească conținut video oricând, dar și de oriunde își doresc, ceea ce pune presiuni chiar și pe furnizorii de servicii TV clasice să țină  pasul cu noile tendințe. Astfel, ei încep să le dea utilizatorilor posibilitatea fie să înregistreze conținutul, fie să îl urmărească live, dar de pe orice echipament doresc. Pentru a răspunde acestor nevoi,

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.