More

  Cum prelungeşti durata de viaţă a bateriei de Samsung Galaxy S6

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Ştim de la lansarea Samsung Galaxy S6, că bateria dispozitivului încă nu este un punct forte. Fapt pentru care, trebuie să apelăm la diferite trucuri care să prelungească durata de viaţă a bateriei smartphone-ului nostru.

  Aşadar, aşteptarea a luat sfârşit. Iată 5 trucuri care te ajută să te bucuri mai mult timp de bateria telefonului Samsung Galaxy S6.

  1. Dezactivează aplicaţiile preinstalate

  Samsung Galaxy S6 vine cu un anumit tip de aplicaţii preinstalate. Dacă nu îţi plac, poţi oricând să le dezactivezi ca să mai economiseşti din bateria telefonului. În caz contrar, aplicaţiile se vor reactualiza de fiecare dată şi, gândeşte-te că vorbim de nu mai puţin de 15 aplicaţii, ceea ce ar trebui să îţi pună nişte semne de întrebare atunci când bateria se descarcă în mai puţin de o zi.

  2. Activează modul de economisire al bateriei

  Acesta este un alt truc recomandat. Când ai timp, intră în setările telefonului la baterie şi atinge pe Ultra Battery Saving Mode, pentru a începe să te bucuri mai mult de bateria smartphone-ului tău.

  3. Actualizează serviciul Samsung Push

  Această actualizare s-a dovedit a fi utilă pentru a salva durata de viaţă a bateriei de la S6-ul tău. Poţi instala cu uşurinţă această actualizare pentru telefonul tău de pe Google Play Store. Cei care şi-au instalat aplicaţia şi-au rezolvat automat problema de viaţă a bateriei de Samsung Galaxy S6. Poţi descărca şi tu această aplicaţie de aici.

  4. Dezactivează caracteristicile suplimentare

  Încă un truc de care trebuie să ţii seamă pentru a salva cu uşurinţă viaţa bateriei telefonului tău, este să dezactivezi toate funcţiile suplimentare ale telefonului. Caracteristicile suplimentare pot fi Bluetooth, Wifi, Radio şi alte caracteristici inutile pe care nu le utilizezi decât foarte rar.

  5. Dezactivează internetul când stai la PC

  De că ai nevoie de internet pornit atunci când eşti la birou şi oricum ai acces la internet de pe calculator sau laptop? Multă lume preferă să ţină internetul pornit pe telefon doar pentru că acest lucru asigură o mai mare intimitate. Totuşi, dar fiind faptul că bateria de la Samsung Galaxy S6 se descarcă destul de repede, poate ar trebui să ai în vedere acest aspect.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.