More

  Instagram adaugă trei filtre noi şi hashtag cu emoticonuri

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Te-ai săturat de filtrele pe care le ai la dispoziţie pe Instagram? Fă cunoştinţă cu Lark, Reyes şi Juno, cele mai noi completări pe care le aduce Instagram la setul de instrumente creative.

  Compania a declarat luni că noile filtre sunt inspirate din aventurile în aer liber. Lark este proiectat pentru fotografiile cu peisaje, subliniind albastrul şi verdele, în timp ce Reyes reduce saturaţia. Juno este pentru tonuri calde şi pentru alb, ceea ce este perfect pentru fotografiile cu oameni, în timp ce Reyes adaugă „un aspect vintage plin de praf” imaginilor în aer liber.

  După ce populara reţea de photo-sharing a adăugat cinci filtre în decembrie anul trecut, entuziasmul a intervenit în comunitatea Instagram, mai ales pentru că se intenţionează o reînoire frecventă a filtrelor.

  Două dintre cele cinci completări, Ledwig şi Crema, au devenit cele mai utilizate filtre Instagram, iar din filtrele noi, se pare că Reyes este favoritul.

  Modificările de luni includ, de asemenea, un aspect uşor diferit pentru inimi şi comentarii, plus capacitatea de a folosi hashtag cu emoticonuri. Aşadar, o mare bucurie, Instagram recunoaşte acum hashtag-urile cu emoticonuri.

  „De-a lungul ultimilor ani, emoji au devenit parte a un limbaj vizual universal”, a scris compania într-o postare pe blog. „Cu hashtag emoticonuri puteți descoperi chiar mai mult, adăugându-le la propriile fotografii și clipuri video, căutaţi-le pe pagina de Explorare și atingeţi-le atunci când le vedeţi în legende.”

  Anterior, caracteristica hashtag Instagram nu susținea emoji, deci comentariile sau legendele cu simbolul hashtag și emoji nu erau căutate. Acum, utilizatorii pot adăuga emoticonuri (sau un șir de emoticonuri) la hashtag și postările în care au fost etichetate în prealabil cu personajele vor apărea, de asemenea, în căutări.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.