More

  Windows 10 va putea rula aplicaţii Android

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Există informaţii care sugerează că Microsoft va permite rularea aplicaţiilor Android pe platforma Windows 10.

  Cu toate că este numai un zvon, vine de la o sursă foarte credibilă. Paul Thurrott furnizează informaţii despre Windows de 20 de ani şi are legături foarte strânse cu partea tehnică a companiei Microsoft.

  Ce înseamnă asta pentru utilizatorul de rând? Aplicaţiile Android sunt deja făcute să meargă pe mai multe dispozitive. Windows Store, care are deja probleme cu secţiunile limitate şi aplicaţiile copiate, ar fi şi mai puţin atractiv, comparativ cu versiunea desktop a Google Play. Una dintre cele mai mari plângeri referitoare la platforma Windows Phone este lipsa aplicaţiilor pe care fiecare sistem de operare de mobil le are, iar o compatibilitate a aplicaţiilor Android ar rezolva imediat această problemă.

  Cu toate că Thurrott recunoaşte că pare a fi un avantaj major pentru utilizatori, el evidenţiază şi faptul că poate fi şi o conotaţie negativă pentru Microsoft. Odată ce utilizatorii Windows Phone vor un upgrade, ar putea opta pentru dispozitive cu Android, de vreme ce oricum folosesc deja aplicaţiile.

  Acesta mai sugerează şi faptul că dezvoltatorii care au lucrat la platforma Windows ar fi nemulţumiţi de anunţ.

  Pentru moment, va trebui să aşteptăm pentru a vedea la ce ne putem aştepta de la build, la sfârşitul acestei săptămâni. Dacă Microsoft anunţă aplicaţiile Android pe platforma Windows, va fi o mare dezbatere la conferinţă şi vom avea parte de multe informaţii din partea comunităţii dezvoltatorilor.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.