More

  Proiectul Spartan de la Microsoft este disponibil pe Windows 10 Preview

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Proiectul Spartan de la Microsoft este acum disponibil pentru cel mai nou build tehnic Windows 10 Preview.

  Internet Explorer va fi declarat „decedat” odată ce Windows 10 va fi lansat, dar pentru a înlocui vechiul browser, Microsoft a trebuit să creeze unul nou. Cu numele de cod „Proiectul Spartan„, noul browser pune accent pe pagină şi nu pe browser: „Aceasta face parte din viziunea noastră pentru un browser care nu intervine vizual în activitatea utilizatorului de pe internet, ci o susţine. Veţi putea observa câteva funcţionalităţi pe care le-am prezentat în ianuarie şi sperăm că le veţi îndrăgi„.

  Inclus în browser este şi Cortana, un asistent personal care ajută utilizatorii să navigheze pe internet. Microsoft spune despre Cortana că va supraveghea utilizatorii şi îi va ajuta ori de câte ori este cazul.

  În plus, browserul permite utilizatorilor să deseneze şi să noteze pe toată suprafaţa paginii web. Display-urile care utilizează tehnologia stylus şi touch au evoluat foarte mult şi era logic să evolueze în această direcţie.

  Concluzia trasă de către Microsoft prin Proiectul Spartan este că singura atribuţie a internetului este că trebuie să funcţioneze, iar utilizatorii ar trebui să poată manipula pagina oricum doresc.

  Windows 10 este programat pentru lansare în această vară, deci nu va mai fi mult până când vom putea analiza totul „la sânge”, în ideea în care eforturile Microsoft de a câştiga utilizatorii nu au fost în zadar.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.