More

  Noile caracteristici Facebook îţi protejează datele personale

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Din dorinţa de a personaliza experienţa utilizatorului, Facebook a venit cu două noi caracteristici, prin care oamenii au mai mult control asupra informaţiilor personale.

  Gigantul de social networking a anunţat vineri, pe blogul oficial Facebook, Anonymous Login şi Facebook Login. În vreme ce Anonymous Login le va permite utilizatorilor să se conecteze la aplicaţii mult mai privat, Facebook Login este menit să le ofere utilizatorilor un control mult mai bun asupra setărilor de confidenţialitate.

  Anunţul a fost făcut după ce unii utilizatori s-au plâns pentru că erau nevoiţi să împărtăşească informaţiile personale cu aplicaţii şi doreau să aibă mai mult control asupra informaţiilor primite de aplicaţii.

  „Anonymous Login le permite oamenilor să se conecteze în aplicaţii fără să fie nevoiţi să îşi amintească username-ul şi parola, dar nu le dezvăluie informaţiile cu caracter personal de pe Facebook. Oamenii pot decide mai târziu dacă vor să împărtăşească alte informaţii suplimentare, odată ce înţeleg mai multe cu privire la aplicaţie”, sunt informaţii pe care le găsim pe blog-ul Facebook.

  Anul trecut, oamenii s-au conectat la aplicaţii şi website-uri cu Facebook Login (Logare prin Facebook) de peste 10 miliarde de ori. Acest lucru le-a permis să se conecteze la aplicaţii cu aceleaşi username-uri şi parole. Anonymous Login este testat în prezent şi se aşteaptă să fie disponibil curând.

  Facebook planifică, de asemenea, să dea drumul unui noul Facebook Login în lunile ce vin. Noua versiune de login le va permite utilizatorilor să aleagă ce informaţii doresc să împărtăşească cu o aplicaţie.

  „Spre exemplu, dacă cineva vrea să dezvăluie adresa personală de email cu o aplicaţie, dar nu şi data naşterii, pot face acest lucru prin nişte paşi simpli”, potrivit informaţiilor apărute pe blog.

  Noul mod de Logare prin Facebook presupune, de asemenea, permisiunea de a posta pe peretele personal de Facebook. Pentru a ţine o evidenţă a aplicaţiilor la care te-ai conectat, Facebook a modificat şi App Control Panel şi a anunţat un nou panou de control unde utilizatorii pot vedea o listă a aplicaţiilor pe care le utilizează, pot gestiona anumite permisiuni, sau pot îndepărta cu totul aplicaţia.

  Noul panou de control este aşteptat, de asemenea, să fie lansat curând.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.