Ce smartwatch are Obama – Surpriză, nu este Apple Watch

NoobZ
- 29.04.2015, 16:53 în Smart
0

SHARES

Preşedintele american Barack Obama, cel mai puternic om din lume, este în permanenţă evaluat în funcţie de rezultate.

De la cotele de încredere/dezaprobare din sondaje, rata şomajului, creşterea economică, inflaţia sau veniturile populaţiei la numărul de vizionări pe YouTube adunate de clipurile cu remarcile Preşedintelui de la Dineul Corespondenţilor de la Casa Albă.

Activitatea preşedintelui poate fi însă măsurată şi prin cifre mai pământeşti, mai familiare omului de rând: pulsul inimii, orele de somn, câţi paşi face în timpul jogging-ului de dimineaţă sau numărul de notificări afişate de smartphone. O face smartwatch-ul prezidenţial. Ceasul inteligent purtat la încheietura mâinii de Barack Obama nu este însă, aşa cum ne-am fi aşteptat, proaspătul Apple Watch.

Comandatul Suprem s-a afişat, în cel mai recent interviu acordat prestigiosului ziar de business Wall Street Journal (WSJ), purtând un ceas Fitbit Surge, notează The Verge, glumind că Obama nu a cerut, din păcate, sfatul jurnaliştilor de specialitate înainte de a alege accesoriul în defavoarea produselor rivale precum Apple Watch, Apple Watch din aur, Moto 360 sau Microsoft Band.

Obama poartă ceasul respectiv de mai bine de o lună, notează şi Business Insider.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!