More

  Microsoft: Windows 10 va fi pe 1 miliard de computere

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Microsoft se aşteaptă ca noul sistem de operare, Windows 10, să fie utilizat pe un miliard de computere în doi, trei ani, anunţă TopTechNews.com.

  Cifra, care include desktop-uri, laptop-uri, tablete şi smartphone-uri, a fost rostită în mod repetat la conferinţa anuală Microsoft de Produse Relevante / Servici.

  Microsoft s-a zbătut pentru a aduce companii care să facă aplicaţii pentru dispozitivele mobile cu Windows, parte dintr-un ciclu de auto-perpetuare care face smartphone-urile Windows mai puţin atractive pentru consumatori.

  Dar, Microsoft a anunţat miercuri mai multe instrumente ale dezvoltatorilor de Produse Relevante / Servicii, care ar putea aduce mii de noi aplicaţii odată cu lansarea din această vară a Windows 10.

  Şansa de a ajunge la un miliard de potenţiali clienţi este stimulentul pentru ca producătorii de aplicaţii să încerce aceste instrumente. Există mai mult de un miliard de dispozitive mobile care rulează software-ul de la Google, Android, dar doar jumătate din aceştia au cea mai nouă versiune, spune Microsoft.

  În ianuarie, Apple a anunţat că a vândut un miliard de dispozitive care rulează sistemul de operare iOS din 2007. Unul din noile instrumente Microsoft le permite dezvoltatorilor să ia codul care rulează o aplicaţie Android şi să îl reutilizeze pentru a proiecta o aplicaţie pentru Windows, potrivit Microsoft.

  Alte unelte accelerează transformarea site-urilor, aplicaţii Apple şi programe Windows vechi în aplicaţii care sunt capabile să ruleze pe aproape orice dimensiune de ecran.

  Jocul popular, Candy Crush Saga, a venit pe smartphone-urile cu Windows în decembrie cu ajutorul noilor instrumente. De asemenea, Windows a prezentat aplicaţiile USA Today, WeChat şi Viber. Pentru a încuraja cheltuielile pe aplicaţii în zonele în care cardurile de credit nu sunt norma, Microsoft a declarat că toţi clienţii pot plăti pentru aplicaţii prin conturile lor indiferent de dispozitivul utilizat.

  Împrumutând o linie de la fostul director executiv Apple, Steve Jobs, vice-preşedintele executiv al Microsoft, Terry Myerson a spus: „Vom face un lucru: Vom încuraja dezvoltatorii să fie prezenţi la conferinţa Build din San Francisco pentru a începe codificare pentru Windows 10.

  Va primi fiecare un laptop HP Spectre X360, care costă mai mult de 1.200 de dolari. În comparaţie cu Macbook Pro, este mai subţire, mai uşor şi bateria are o durată de viaţă mai mare şi un display cu touch”, a mai spus Myerson.

  Potrivit unor zvonuri, Microsoft a anunţat oficial finalul lui Internet Explorer pentru browser. Acum se va utiliza Microsoft Edge, o trimitere la capătul tehnologiei, după cum a spus Microsoft.

  „Este un browser la care utilizatorii se vor gândi când au lucruri de făcut”, a declarat Joe Belfiore, vice-preşedintele corporate în grupul sistemelor de operare Microsoft.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.