More

  Versiunea compactă a LG G4 ar putea fi lansată mai devreme

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Nu au trecut mai mult de câteva zile de când a fost lansat dispozitivul LG G4, că au şi apărut deja informaţii despre versiunea compactă a modelului G4.

  Listarea unui model LG „G4C”, de către un retailer olandez, a aprins speculaţiile despre lansarea unei versiuni compacte a modelului LG G4, cât de curând.

  Pe site-ul retailer-ului olandez este listat modelul LG G4C ca LG H525N, un dispozitiv care a fost certificat recent de către Forumul Global de Certificare. Site-ul GCF (Global Certification Forum) confirmă faptul că dispozitivul va avea conectivitate 4G LTE.

  Cu toate că nu există informaţii suplimentare despre dispozitiv, site-ul olandez oferă un preţ. Dacă ar fi să ne luam după informaţiile de acolo, versiunea compactă a LG G4 va avea un preţ de 295 Euro.

  Preţul scăzut sugerează faptul că dispozitivul nu va avea performanţe impresionante, ceea ce va plasa dispozitivul în gama mid-range, asemănător cu LG G3 Beat/S, de anul trecut.

  Cel mai probabil, mai multe detalii vom afla pe data de 12 mai, atunci când site-ul olandez susţine că va intra în stoc dispozitivul.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.