More

  ATENŢIE! Cureaua de la Apple Watch îţi poate irita pielea

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Apple Watch, primul dispozitiv „portabil” de la Apple, a început deja să primească un feedback negativ din partea utilizatorilor.

  Utilizatorii susţin că se confruntă cu o iritaţie la nivelul pielii, din cauza materialelor folosite pentru producerea dispozitivului Apple Watch. Câţiva utilizatori au avut o iritaţie în locul în care au purtat cureaua, ceea ce a dus la alrgii ale pielii.

  Primele imagini au apărut pe site-ul Ispazio, unde cţiva utilizatori au postat fotografii cu iritaţiile, la nivel de închiietură, care au fost cauzate de dispoztivul Apple Watch.

  Un alt utilizator a semnalat pe Reddit o problemă similară, susţinând că Apple Watch Sport i-a cauzat o iritaţie.

  iritatie-piele-apple-watch

  Apple a luat act de aceste sesizări şi au dedicat o întreagă pagină de ajutor acestei probleme, unde scrie că dispozitivul a fost testat de mai multe ori şi că au fost consultaţi o serie de medici dermatologi pentru a se asigura că materialele folosite pentru Apple Watch nu cauzează iritaţii.

  Compania a sugerat, puţinilor utilizatori care s-au confruntat cu această problemă, că este posibil să nu utilizeze dispozitivul corespunzător, fie că poartă cureaua prea largă, fie prea strâmtă.

  Applewatch

   

  Apple susţine pe pagina de ajutor că „un număr mic de persoane ar putea experimenta reacţii alergice la materialele din care este dispozitivul construit. Acest lucru poate duce la alergii ale pielii, care pot fi cauzate la fel de bine şi de expunerea la factori externi, expunerea îndelungată la transpiraţie sau săpun, ori alte cauze„.

  Apple a sfătuit aceşti utilizatori să nu poate dispozitivul, dacă întâmpină aceste probleme. Înainte de a purta din nou dispozitivul, sunt sfătuiţi să consulte un medic specialist.

  O problemă similară a fost semnalată şi la brăţara FitBit, moment în care a rechemat o serie întreagă de astfel de brăţări, după ce maimultor clienţi le-au apărut iritaţii de piele, după ce au purtat dispozitivul.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.