More

  Carcasa care îţi încarcă bateria de la iPhone folosind electricitatea din aer

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Imaginează-ţi o nouă tehnologie care îţi poate încărca bateria de la smartphone, care este pe moarte, fără să fie nevoie de o sursă de putere sau de un încărcător portabil.

  Nikolas Labs, o companie de tehnologie din Ohio, a anunţat o carcasă de iPhone 6 la TechCrunch Disrupt, care converteşte semnalele RF, ca Wi-Fi, Bluetooth şi LTE, în putere DC pentru a extinde durabilitatea bateriei până la plus 30%.

  Nikolas Labs a mai confirmat că această carcasă va fi lansată în aproximativ o lună la Kickstarter, la preţul de 99 de dolari, iar obiectivele companiei sunt să înceapă distribuţia pentru iPhone 6 în 4 luni de zile. Compania planifică, de asemenea, să aducă produsul pe piaţă într-un an de zile.

  Pe site-ul Nikola Labs este descrisă tehnologia în detaliu: „ Tehnologia Nikola converteşte în mod eficient semnalele RF ca Wi-fi, Bluetooth şi LTE în putere DC folosind circuitul propriu de recoltare de energie. Rezultatul este energia utilizabilă care poate furniza energie pentru dispozitivele fără fir.”

  Unele dintre caracteristicile carcasei pentru iPhone 6 reamintite includ protecţia elegantă, prelungirea duratei de viaţă a bateriei, antena de recoltare RF, indicatorul pentru nivelul semnalului şi convertor-ul RF-DC. Cei interesaţi să afla mai multe despre tehnologia Nikola Labs se pot înscrie pe pagina lor.

  Într-un raport, TechCrunch explică faptul că tehnologia celor de la Nikola Labs lucrează pasiv şi va recolta practic înapoi energia ambientală produsă de telefon pentru a se conecta la o reţea. „Scopul lor este de a aduce produsul pe piaţă în termen de un an, în parteneriat cu Universitatea de Stat din Ohio, în cazul în care tehnologia a fost dezvoltată iniţial şi de acolo au licenţiat tehnologia şi brevetele”, adaugă raportul.

  Până acum, compania nu a dezvălui planurile de viitor ale tehnologiei Nikola Labs. Totuşi, având în vedere că tehnologia nu utilizează nicio sursă externă pentru a încărca dispozitivul, acesta poate fi utilizat pe dispozitive care deţin baterii mai mici, ca cele de la smartwatch-uri, pentru a le extinde durata de viaţă a bateriei.Sursa

   

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.