More

  A cheltuit 3400 dolari într-o zi pe pachete de joc Hearthstone

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Gamerul MattCauthron a postat pe un forum reddit, al jocului Hearthstone, faptul că a cumpărat 2700 de pachete de cărţi, care duce la un total de 3400 dolari, cu tot cu taxe.

  MattCauthron, al cărui nume real este Nick, a fost contactat de către publicaţia PC Gamer pentru a afla mai multe despre motivaţia din spatele acestei tranzacţii colosale.

  Pentru cei care nu sunt familiarizaţi cu acest joc, este vorba despre un joc de cărţi, care se joacă pe ture, iar obiectivul principal este „eliminarea” adversarului tău.

  Fiecare jucător are la dispoziţie 30 de cărţi. Fiecare carte are un atac şi viaţă, iar pentru a o putea arunca în joc, trebuie să dispui de un anumit număr de cristale. Prima rundă porneşte cu câte un cristal, cu fiecare tură numărul de cristale crescând cu câte unul. Dacă o carte costă cinci cristale, până în runda a cincea, carte nu poate fi jucată.

  Cărţile sunt de mai multe feluri: obişnuite, deosebite, rare, epice şi legendare, fiecare dintre aceste cărţi, exceptând cele obişnuite, având o serie de abilităţi, care pot face diferenţa între victorie şi eşec.

  Pentru cineva care nu este familiarizat cu astfel de jocuri, ori persoanele care nu au jucat niciodată acest joc, poate că tranzacţia de 3400 dolari, numai pentru un joc, pare puţin exagerată. În calitatea mea de jucător de Hearthstone, cu precizarea evidentă că „dacă ai astfel de bani, de ce nu”, vă pot spune că nu este exagerată deloc.

  Ei bine, aici devine şi mai interesant. Şi aceste cărţi, fie că este vorba despre cărţi obişnuite sau legendare, se împart în două categorii: normale şi AURII.

  Ceea ce ne aduce la adevăratul motiv pentru care tânărul Nick a ales să dea 3400 dolari pe 1464 de pachete Hearthstone şi 720 de pachete de cărţi din expansiunea Goblin vs. Gnomes.

  heartstone

  El vrea ca toate cărţile sale sa fie din aur. Nu este singurul jucător care urmăreşte acest ţel, existând foarte mulţi streameri de Hearthstone, ale căror cărţi, inclusiv clasa de erou, sunt din AUR.

  Foarte mulţi spun că jocul Hearthstone  este „pay to win„, dar, asa cum spune şi Nick, „degeaba ai toate cărţile dacă nu ştii cum şi când să le foloseşti”. Trebuie avut în vedere şi faptul că jocul se bazează pe RNG (random number generator), deci totul este aleatoriu.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.