Telekom te ajută să obţii 30€ reducere la cazare în peste 190 de ţări

NoobZ
- 11.05.2015, 16:33 în Evoluţie
0

SHARES

Turiştii români care îşi fac un cont Airbnb prin intermediul Telekom au 30€ reducere la cazare în peste 190 de ţări.

Pentru a beneficia de ofertă, utilizatorii, indiferent de reţea, trebuie să îşi creeze un cont nou pe Airbnb, folosind link-urile din pagina dedicată de pe telekom.ro: https://www.telekom.ro/airbnb/

Turiştii români, indiferent de operatorul de telefonie mobilă sau fixă, pot beneficia de o reducere de 30 de Euro la cazare, dacă îşi creează un cont nou pe platforma Airbnb, prin intermediul  telekom.ro. Airbnb permite rezervarea de camere sau locuinţe direct de la localnici, în peste 34.000 de oraşe din peste 190 de ţări.

În pragul vacanţei de vară, turiştii au la dispoziţie o gamă foarte variată de opţiuni, inclusiv locuri de cazare originale, cum ar fi castele, mori de vânt sau iurte.

Pentru a beneficia de ofertă, utilizatorii trebuie să respecte câteva condiţii:

În martie, Deutsche Telekom a anunţat un parteneriat pan-European cu Aibnb, prin intermediul căruia utilizatorii din toate cele 13 pieţe europene*, inclusiv România, beneficiază de o ofertă specială în această primăvară. Această colaborare este în linie cu strategia  „Win with partners” a Deutsche Telekom, care îşi propune să creeze parteneriate valoroase pentru clienţii companiei şi nu numai.

* Albania, Austria, Croaţia, Cehia, Germania, Grecia, Ungaria, Macedonia, Muntenegru, Olanda, Polonia, România, Slovacia.

 

 

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!