More

  Allview pregăteşte un nou update pentru Viper e – Lollipop 5.0

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Allview pregăteşte un nou update pentru Viper e – Lollipop 5.0, potrivit unei imagini noi apărute. 

  Nu sunt foarte multe informaţii cu privire la momentul în care acesta va fi disponibil, dar compania românească ce produce, importă şi distribuie telefoane mobile Dual SIM şi produse electronice ne dă un singur indiciu, cel puţin pentru moment.

  Este vorba despre o imagine care conţine un „hint” despre funcţia care va fi disponibilă în urma update-ului. De asemenea, tot din imagine putem observa şi un preview al modului în care va arăta interfaţa.

  Aceasta ne dezvăluie faptul că noul update la Viper e – Lollipop 5.0 pregăteşte surprize în ceea ce priveşte editarea fotografiilor, prin funcţii de înfrumuseţare, make-up sau modificare a imperfecţiunilor şi nu numai.

  Disponibilitatea actualizării Lollipop 5.0 pentru dispozitivul Viper e ne ajută să ne facem o idee asupra devotamentului pe care compania îl are pentru clienţii săi, şi anume acela de a oferi o experienţă a utilizatorului de top.

  Versiunea Android 5.0 se regăseşte preponderent în gama de top a smartphone-urilor, printre care regăsim şi X2 Soul PRO, dispozitiv din portofoliul Allview, care ne-a lăsat o impresie bună, mai ales când vine vorba despre funcţia „cameleon”.

  Aşteptăm cu interes să vedem care sunt beneficiile de care se pot bucura utilizatorii Allview în cel mai scurt timp de la efectuarea update-ului.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.