More

  DOT.fair, festivalul de Gaming, Business Software, Gadget şi Social Media

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  DOT.fair readuce în faţa publicului şi a mass-media 4 cele mai dezbătute subiecte ale secolului 21. 

  La acest târg se vor reuni cele mai importante brand-uri, împreună cu ambasadorii lor, care conduc cele 4 mari domenii. Evenimentul va ţine 4 zile şi va fi găzduit de „Capitala Europeană a Tineretului 2015”, Cluj-Napoca.

  Fiecare dintre cele 4 categorii vor atinge 3 mari teme pe parcursul celor 4 zile:

  » Gaming:
  – Dota 2 International Tournament
  – National Hearthstone Tournament
  – Zona de joacă & Expoziţie

  » Business Software
  – Business Solutions, Seminarii şi Workshop-uri
  – Târg de Joburi
  – Expoziţie B2B

  » Gadgets
  – Eveniment de lansare şi Demonstraţii
  – Zona Demo
  – Zona de Expoziţii

  » Social Media
  – Seminarii de Social Media şi Workshop-uri
  – Seminarii de Marketing Digital şi Workshop-uri
  – Expoziţie B2B

  DOT.fair Gaming reprezintă tot în ceea ce priveşte jocurile pe calculator. Nivelul la care se doreşte să se ajungă este E-Sports. Evenimentul principal va fi Dota 2 International Tournament, care va avea pentru început un fond de premii de 50.000 de dolari. DOT.fair este primul eveniment major de gaming susţinut în Trasilvania. Gamerii se pot înscrie în 4 turnee: DOT.FAIR DOTA CHALLENGE, HEARTHSTONE, HEROES ŞI CSAGO.

  În ceea ce priveşte zona de Business Software, DOT.fair vrea să aducă la un loc companiile de top din Business Software Solutions, Mobile & Apps Development şi descoperirea de oportunităţi de carieră în domeniul IT.

  Iar pentru că nu ne putem imagina viaţa fără dispozitivele electronice mici pe care le utilizăm zi de zi, la DOT.fair vor avea loc discuţii despre gadgeturi, demonstraţii şi expoziţii. În zona de expoziţie, pot fi regăsite dispozitive de la smartphone-uri şi tablete, până la accesorii pentru maşină sau dispozitive wireless.

  Zona de Social Media şi Marketing Digital are un scop precis. Acela de a conecta marketingul cu managerii brand-urilor digitale, ale agenţiilor, uneltele sociale şi platformele. Agenda se va concentra pe cum anume folosesc brand-urile social media ca instrument de marketing.

  Festivalul de IT  are loc între 18 – 21 iunie, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, locaţie ce are o capacitate de 10.000 de vizitatori, ceea ce înseamnă că este loc pentru toată lumea.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.