Shazam este disponibil pe smartwatch Android şi Apple

Cristian Gănescu
- 25.05.2015, 12:39 în Aplicaţii
0

SHARES

Android Wear cucereşte din ce în ce mai mult teren, iar acest lucru se resimte şi în industria alicaţiilor mobile, Shazam fiind cea mai nouă aplicaţie care şi-a făcut loc pe platforma Wear, atât pentru Android, cât şi Apple Watch.

Pentru a avea noua aplicaţie pe smartwatch, trebuie să actualizezi aplicaţia de pe smartphone, să rulezi sincronizarea cu dispozitivul smartwatch, după care totul este pregătit.

Citeşte şi Moto 360 merge şi cu iPhone – fără jailbreak

Aplicaţia utilizează microfonul, încorporat în smartwatch, pentru a asculta melodiile interpretate, dar restul muncii o face smartphone-ul.

Asta înseamnă că telefonul trebuie să fie în raza de acţiune a smartwatch-ului , pentru ca acesta să poată identifica melodia cu succes.

Citeşte şi Samsung va lansa un smartwatch rotund, odată cu Galaxy Note 5

Sunt disponibile şi versurile melodiilor, direct pe dispozitivul smartwatch, pentru un eventual „karaoke„. Cu toate acestea, încă nu se pot cumpăra melodii direct de pe smartwatch.

Aplicaţia Shazam se alătură aplicaţiilor, cu funcţionalităţi dedicate, precum  Evernote, RunKeeper şi Sonos care aunt disponibile pe Android Wear.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!