More

  Twitter a lansat Periscope pentru Android

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Aplicaţia Periscope pentru Android este acum disponibilă.

  Noua aplicaţie de transmisie de la Twitter, pe care o găsim pe dispozitivele iOS, este acum disponibilă şi pe Android, alături de câteva funcţionalităţi exclusive.

  Citeşte şi Periscope a înregistrat 1 milion de logări în primele 10 zile

  Pe lângă sistemul de notofocări îmbunătăţit, comparativ cu versiunea pentru iOS, aplicaţia Android are opţiunea de „revenire la transmisie„, care ajută utilizatorii să revină la streaming, dacă au fost întrerupţi de un apel telefonic sau o notoficare de la altă aplicaţie.

  Sistemul de notificări include şi posibilitatea de alertare atunci când un utilizator, de care eşti interesat, intră online, ori atunci când un utilizator nou dă follow. De asemenea, există posibilitatea de a opri alertele,indiferentd e natura lor, fie că este vorba despre utilizatori sau transmisiuni.

  Citeşte şi Periscope, preluat de Twitter, are mari probleme cu hărţuirea

  Opţiunea „revenire la transmisie” afişează o notificare pe ecranul de pornire al dispozitivului Android, în momentul în care vizionarea unei transmisii este întreruptă de un apel sau o altă aplicaţie. Atunci când utilizatorul a terminat apelul, poate reveni la transmisiune.

  Aplicaţia poate fi descărcată de pe Google Play Store.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.