More

  GoPro atacă REALITATEA VIRTUALĂ şi dezvoltă un dispozitiv video pentru crearea conţinutului

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  GoPro a anunţat că lucrează la un dispozitiv, care înglobează 6 camere GoPro Hero, capabil de a realiza o captură sferică, de la toate camerele odată.

  Nick Woodman, CEO GoPro, a declarat că atunci când Facebook a cumpărat Oculus a fost un „start” pentru compania GoPro, care a început dezvoltarea unui dispozitiv sferic, care poate genera conţinut pentru realitatea virtulă şi sistemele de realitate augmentată.

  Citeşte şi TOP 5 cele mai bune camere GoPro și de acțiune

  De asemenea, Woodman a mai spus că au un software în stadiul „alfa„, testat în cadrul companiei, care permite utilizatorilor sincronizarea automată a camerelor GoPro cu serviciul cloud, pentru a le permite accesul la fotografiile respective.

  Compania mai lucrează şi la o dornă quadcopter, pentru fotografie aeriană, cu ajutorul camerelor GoPro.

  Citeşte şi TOP 5 camere foto rezistente la șoc, apă și îngheț

  Înregistrările video cu camerele GoPro a devenit un lucru comun, fie că este vorba de sporturi extreme sau nunţi. GoPro vine în întâmpinarea clienţilor prin dezvoltarea unui produs special pentru asemenea activităţi.

  Camera pentru Realitatea Virtuală va fi disponibilă începând cu a doua jumătate a anului 2015. Woodman spune că acest dispozitiv va fi disponibil şi pentru consumatorul de rând, dar că prima versiune va fi pentru uz profesional.

  Citeşte şi Yi Action Camera, rivalul lui GoPro Hero, costă numai 64 de dolari

  GoPro prevede utilizarea acestui dispozitiv pentru înregostrările video pentru Oculus, HoloLens, Cardboard şi video-uri YouTube 360.

  Preţul unui asemenea dispozitiv va varia, în funcţie de model, între 1500 şi 2000 dolari.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.