More

  TOP 5 cele mai bune camere GoPro și de acțiune

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Camerele de acțiune nu sunt nici pe departe ceea ce vedem la un aparat de fotografiat. Sunt proiectate pentru a fi atașate la căști, plăci de surf, mașini și multe alte obiecte și nu se agață de mână.

  De obicei, ele sunt mici, ușoare și simple, cu un obiectiv frontal care surprinde lumea dintr-o perspectivă ochi de pește. Dimensiunile lor mici și punctul lor de vedere le-a făcut populare în rândul personalităților de sporturi extreme, unde întâlnim aventura.

  De asemenea, acestea sunt folosite de societăți de producție TV în cazurile în care o cameră de filmat normală nu poate fi utilizată.

  GoPro este lider de piață, dar camere ca iON Air Pro, în stil glonte, nu sunt deloc de neglijat. Categoric, nu trebuie să cumperi o cameră doar după marca sa. Gândește-te cum și ce anume vrei să facă pentru tine un aparat de fotografiat de acțiune. Dacă vrei să o montezi pe cască, cea mai bună alegere ar fi camera glonț. Pentru montare pe piept, un design cutie, ca cel al GoPro ar fi mult mai stabil. Atunci când vine vorba de caracteristici, ai nevoie întradevăr de Wi-fi, 4K, GPS sau chiar un ecran?

  Iata 5 cele mai bune camere de acțiune și câteva motive pentru care să îți achiziționezi măcar una dintre ele.

  1. GoPro Hero4 Black

  1

  La un preț de 290 de lire, acesta este modelul emblematic al companiei, oferind o multitudine de opțiuni video și accesorii care contribuie la garantarea modelului și popularitatea brand-ului. Aceste opțiuni permit 4K sau slow motion full HD la 120 fps alături de mai multe opțiuni standard de full HD 1080p. Este nemaipomenită pentru cameramani profesioniști, precum și pentru amatori. Dacă îți dorești doar un aparat de fotografiat, poate că GoPro Hero4 Black e ceva prea mult.

  2. Garmin VIRB Elite

  2

  Înregistrează locația ta GPS, ca de altfel și acțiunea, iar prețul este de 210 lire. Camera are un design simplu, cu butoane de pornire și oprire pentru înregistrare. Garmin sosește cu adaptor GoPro, ceea ce înseamnă că poate fi utilizată cu orice fel de accesoriu GoPro. Întregul pachet a fost foarte bine gândit, cu suport software de la VIRB Elite App pentru iOS și Android, ca de altfel și cu editare software pentru Mac și PC.

  3. Drift Ghost-S

  3

  Este o cameră recomandată pentru sporturile de mare impact și poate fi găsită la un preț de 329 lire. Ghost-S nu se deranjează cu 4K sau GPS. A fost creat special pentru a capta acțiunea și să reziste la impact mare.

  4. Sony AZ1 VR

  4

  Este o cameră de acțiune compactă și vine la pachet cu o telecomandă care îți permite să o manevrezi când este la distanță de tine. Rezistentă la apă, de dimensiuni mici, camera Sony AZ1 VR este extrem de versatilă și face niște capturi de o calitate nemaipomenită.

  5. iON Air Pro3

  5

  Camera glonte este ideală pentru motor sports și ciclism. Vibrațiile împreună cu ledurile indică faptul că filmarea a îneput sau s-a încheiat, așa că nu îți va fi foarte greu să urmărești dacă funcționează. Prețul unui iON AirPro 3 este de 279 de lire.

   

   

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.