More

  Cu Android M, durata de viaţă a bateriei va fi de 2X mai mare

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Android M a fost prezentat oficial şi încă nu se ştie ce reprezintă „M”, dar cel mai probabil în această toamnă vom afla.

  Macadamia Nut Cookie este numele despre care s-a tot auzit recent, dar rămâne de văzut care va fi cel oficial. Oricum, lăsând deoparte acest „nume dulce”, ar fi bine să vorbim despre caracteristica nouă pe care ne-o aduce Android M.

  Sistemul de operare include un mod de dozare, care îţi va opri telefonul sau tableta într-un mod inteligent atunci când nu le utilizezi, astfel încât să extindă durata de viaţă a bateriei.

  Aşadar, în vreme ce OEMs încearcă să lanseze dispozitive cu baterii excepţionale, Google vrea să facă tot ce se poate din punct de vedere al software-ului, astfel încât durata de viaţă a bateriei să se extindă. Android Lollipop a venit, de asemenea, cu îmbunătăţiri în ceea ce priveşte durata de viaţă a bateriei şi ar fi interesant să vedem care va fi impactul pe care îl va aduce această nouă caracteristică.

  Google spune că a fost testată pe tableta Nexus 9 şi se pare că „dispozitivul cu M durează cu până la de două ori mai mult când stă în standby”.

  Aşadar, noul mod de dozare al bateriei foloseşte detectarea mişcării, iar când nu foloseşti dispozitivul, acesta intră standby, dar „alarma va funcţiona, ca de altfel şi notificările, lucru cu adevărat folositor.”

  Potrivit Google, acest lucru îmbunătăţeşte bateria de două ori când este în standby, dar va trebui să testăm acestul lucru ca să ne convingem de el.

  Aşadar, noua versiune Android opreşte activitatea aplicaţiilor atunci când nu sunt folosite, pentru a evita ca bateria să se descarce.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.