More

  Viitoarele dispozitive Apple vor avea realitate virtuală

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Apple a cumpărat compania Metaio, un startup a realităţii augmentate, care s-a lansat în anul 2003, ca un proiect offshore la Volkswagen.

  Site-ul nu mai primeşte noi clienţi, iar acum este publicat un document care indică faptul că a fost cumpărat de Apple. Documnetul confirmă transferul acţiunilor către Apple, din data de 21 şi 22 mai 2015.

  Citeşte şi GoPro atacă REALITATEA VIRTUALĂ şi dezvoltă un dispozitiv video pentru crearea conţinutului

  Apple a confirmat achiziţia, dar nu a dorit să comenteze mai mult despre viitorul acestei noi achiziţii şi care vor fi implicaţiile în integrarea noii tehnologii în viitoarele dispozitive.

  Acest lucru lasă mult loc speculaţiei, dar, pe fondul dezvoltării tehnologiei şi al jocurilor, Facebook investind în dezvoltarea proiectului Oculus Rift, de realitate Virtuală, este normal ca Apple să rămână competitiv în această piaţă care este în continuă mişcare.

  Citeşte şi Oculus VR întâmpină noi probleme

  Semnele preluarii au apărut din timp, atunci când compania Metaio a anulat conferinţa din San Francisco, iar ulterior şi-a anulat şi contul Twitter. Mai mult, a anunţat şi anularea tuturor produselor şi al abonamentelor. Ajutorul prin email va fi sistat pe 30 iunie 2015.

  Această achiziţie poate susţine eforturile Apple, după cum am spus, pentru dezvoltarea realităţii virtuale şi augmentate. La începutul acestui an, Apple a patentat un dispozitiv de realitate virtuală, care funcţionează cu dispozitivele iPhone.

  Citeşte şi Lansarea „Project Morpheus” a fost amânată

  Apple a cunoscut un succes foarte mare, pe platformele desktop şi mobile, cu sistemele de operare OS X şi iOS. Cumpărarea Metaio ar putea spori şi mai mult suucesul a ceea ce va urma.

  Compania este bine consolidată. A produs foarte multe proiecte, unul dintre ele fiind prezentat în video-ul de mai jos. Enjoy!

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.