More

  Nu ai acces la Internet? Google Maps şi YouTube vor funcţiona offline

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Smartphone-urile şi tabletele noastre sunt nişte dispozitive uimitoare, dar multe dintre funţiile lor se bazează pe conexiunea la Internet.

  Lucru foarte enervant este acela că nu te poţi baza pe Google Maps atunci când ai rămas fără date mobile şi, în vreme ce există modalităţi prin care să îl utilizezi offline, aplicaţia nu susţine serviciul complet, sau cel puţin nu făcea asta până astăzi.

  Jen Fitzpatrick, vice-preşedinte pentru Inginerie şi Management de Produs, a anunţat la Google I/O 2015, două cele mai importante update-uri ale Google Maps împreună cu ghidare vocală disponibilă offline. Aceasta este o veste foarte bună, cu siguranţă, iar acum te vei putea baza pe Google Maps chiar şi când nu vei avea semnal sau date de Internet.

  YouTube va avea, de asemenea, o opţiune offline, dar este disponibilă doar în India, Indonezia, Filipine şi Vietnam. Utilizatorii YouTube vor putea să descarce şi să păstreze video-uri de pe YouTube până la 48 de ore.

  Modul offline de la Google Maps se aşteaptă să fie lansat puţin mai târziu anul acesta, dar Google nu a precizat dacă va fi exclusiv pentru anumite teritorii, ca în cazul YouTube.

  Caracteristicile YouTube vor fi disponibile pe toate dispozitivele care rulează cel puţin Android KiKat.

  Mai mult decât atât, Google a anunţat, de asemenea, că optimizează utilizarea datelor şi pe browserul Chrome pentru web, spunând că va putea reduce consumul de date cu până la 80%. Sursa

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.