Lansare ASUS: ZenWatch, ZenFone Selfie şi ZenPad 8.0

Mădălina Gănescu
- 1.06.2015, 14:12 în Smartphones
0

SHARES

ASUS a lansat astazi smartwatch-ul ASUS ZenWatch 2, smartphone-ul ASUS ZenFone Selfie şi tableta ASUS ZenPad 8.0.

ASUS ZenFone Selfie are atât camera de pe fata, cât şi cea de pe spate de 13MP, cu un display de 5.5 inch FULL HD şi o densitate a pixelilor de 403 ppi.

Camera de pe spate are laser autofocus şi lentile f/2.0 speciale pentru fotografii în lumină scăzută, în timp ce camera de pe faţă dispune lentile f/2.2.

ASUS ZenWatch 2 vine în 2 variante de dimensiuni: 37mm, 18mm şi 41mm, cu dimensiunea curelii de 22mm. Smartwatch-ul vine cu un display Amoled 2.5D curved şi este protejat cu Corning Gorilla Glass 3.

Ceasul vine în trei variante: argint, bronz și aur roz şi în mai multe variante de curele: cauciuc de culoare albastră, portocalie, roşie, gri și piele de culoare kaki, maro, gri, albastru şi portocaliu.

ASUS a lansat, de asemenea, ASUS ZenPad 8.0, o tabletă cu o combinaţie foarte interesantă între un desktop, un laptop şi o tabletă.

Asus ZenPad 8.0 vine dotată cu un ecran de 8 inci, cu o rezoluție de 1.200 x 800, 1 sau 2GB RAM și 8 sau 16GB capacitate de stocare, în funcție de model. ZenPad 8.0 va fi printre primele tablete cu Atom X3 SoFIA, unul dintre cele mai accesibile procesoare de la Intel.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!