More

  Windows 10 GRATUIT şi disponibil pentru descărcare

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Microsoft a confirmat data de lansare a Windows 10, la nivel mondial.

  Noul sistem de operare va fi disponibil începând cu data de 29 iulie 2015. Windows 10 va fi un upgrade GRATUIT pentru deţinătorii sistemelor Windows 7 sau Windows 8.1.

  Citeşte şi Browserul „Edge” rămâne exclusiv pentru Windows 10

  Cei care au acele versiuni, ale sistemului de operare, au la dispoziţie un an, începând cu 29 iulie 2015, pentru a trece la noul Windows 10.

  După ce expiră această perioadă, Microsoft va furniza support pentru sistemul de operare Windows 10, pentru „restul vieţii”, cu toate că Microsoft nu este în totalitate de acord cu oferirea suportului pentru un sistem de operare care rulează pe un dispozitiv care are o vechime de 10-15 ani.

  Citeşte şi Microsoft elimină operatorii reţelelor mobile din circuitul Windows 10 Mobile

  Anunţul, făcut de Terry Myerson, cel care coordonează realizarea noului sistem de operare, nu oferă foarte multe detalii. Data de 29 iulie 2015 este numai pentru PC-uri şi tablete. Nu avem o dată de lansare şi pentru Windows 10 Mobile, dar acest lucru nu ne miră, deoarece informaţiile sugerau un asemenea program.

  Spuneam într-un articol mai vechi faptul că Windows 10 Mobile, noul sistem de operare pentru dispozitivele mobile, nu va primi aplicaţii, deoarece dezvoltatorii aplicaţiilor pentru iOS şi Android pentru nu arată un interes în adaptarea lor pentru Windows.

  Citeşte şi Microsoft primeşte o lovitură teribilă de la dezvoltatori

  Dezvoltatorii sunt reticienţi atunci când vine vorba de modificarea actualelor aplicaţii pentruiOS şi Android, pemtru a le aduce pe dispozitivele Windows Phone, din cauza „dubiilor asupra calităţii aplicaţiilor şi cât de uşor va fi acest proces„.

  Este posibil ca acest lucru să fi contribuit la decizia de a decala lansarea sistemului de operare pentru dispozitivele mobile.

  Până atunci, vă vom ţine la curent şi cu alte noi informaţii despre sistemul de operare Windows 10.

   

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.