More

  Vânzările Galaxy S6 şi S6 Edge au ajuns la 6 milioane de unităţi

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Vânzările de smartphone-uri Galaxy S6 au ajuns la 6 milioane de unităţi la sfârşitul lunii aprilie, la mai puţin de o lună de lansare, potrivit Counterpoint.

  Acest lucru sugerează un început pozitiv, iar Counterpoint a declarat că vânzările combinate de S6 şi S6 Edge au fost mai bune decât vânzările de Galaxy S5 din aceeaşi perioadă a anului 2014.

  Citeşte şi: Samsung: Cererile pentru Galaxy S6, mai mari decât s-a anticipat

  Aceste modele au fost, de asemenea, cele mai populare la nivel global după rivalii iPhone6 şi iPhone 6 Plus, spun cercetătorii.

  Noile telefoane au fost primite bine de critici, iar gigantul are mari speranţe că acestea vor reuşi să redreseze câştigurile, în urma dezamăgirilor din 2014.

  Citeşte şi: Cum spargi nuci cu Samsung Galaxy S6 şi S6 Edge

  Directorii de la Samsung nu au dezvăluit un număr de vânzări până în prezent, iar investitorii sunt îngrijoraţi în ceea ce priveşte vânzările care ar putea să nu satisfacă aşteptările, mai ales din cauza unui declin de 7.3% al stocului din luna mai.

  Modelul Galaxy S6 s-a vândut mai bine în luna aprilie, în vreme ce S6 Edge a avut de pierdut din cauza constrângerilor legate de ofertă. Samsung a declarat că problemele de aprovizionare vor fi rezolvate în trimestrul curent.

  Citeşte şi: Lansare Samsung Galaxy S6 și S6 Edge în România

  „Seria Samsung Galaxy S6 are şansa de a deveni cel mai vândut smartphone de top în cazul în care problemele de producţie vor fi rezolvate”, a declarat directorul de cercetare de la Counterpoint, Peter Richardson, adăugând că şansa ca dispozitivele Samsung să atingă acest ţel ar fi foarte mică, întrucât au de-a face cu o concurenţă intensă.

  Counterpoint a mai declarat că se aşteaptă ca vânzările în cazul noilor telefoane de top de la Samsung să ajungă la 50 de milioane de unităţi până la sfârşitul anului. Sursa

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.