Extensia Chrome care face scrolling-ul amuzant

Cristian Gănescu
- 4.06.2015, 11:53 în Aplicaţii
0

SHARES

Scrolling-ul pe care îl facem zilnic pe internet, mai ales pe site-uri care au pagini cu conţinut foarte mare, poate fi cuantificat.

La final de zi sau de pagină, ar fi amunzant să vezi exact cât de mult ai scroll-uit, mai ales dacă poţi cunatifica acest lucru într-o unitate de măsură. Acest lucru este posibil cu ajutorul extensiei, pentru browserul Chrome, denumită Scroll-o-Meter.

Citeşte şi Chrome îţi blochează calculatorul? Iată ce extensie trebuie să instalezi

Extensia Scroll-o-Meter va detecta automat dimensiunea display-ului şi va cuantifica numărul total al scroll-urilor pe care utilizatorul le realizează. Unitatea de măsură poate fi aleasă în mile sau kilometri.

scroll-o-meter

Partea amuzantă constă şi în faptul că, pe lângă măsurarea scroll-urilor, extensia oferă „diplome de merit”, pe măsură ce avansezi.

Citeşte şi Google aduce îmbunătăţiri browser-ului Chrome

În momentul în care extensia este activată, pe marginea de jos a paginii va apărea un mic „alergător„, care se va deplasa pe măsură ce utilizatorul face scroll. Pentru cei deranjaţi de micul „intrus„, există posibilitatea ca opţiunea „Show Jogger” să fie debifată.

Există şi un site separat Scroll-o-Meter unde îl poţi „alerga pe jogger cât te ţine scroll-ul”, în cazul în care nu vrei să descarci extensia.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!