More

  Cel mai mic computer din lume a ajuns în România

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Dispozitivul măsoară doar 10 cm, rulează pe Windows și Linux și transformă într-un PC funcțional orice ecran sau televizor, doar cu ajutorul unui cablu HDMI.

  Intel anunță pe piața locală inovații în domeniul computerelor personale: mini PC-uri, care redefinesc experiențele de computing prin mobilitate și performanțe superioare.

  Unul dintre acestea este Intel® Compute Stick, cel mai mic PC din lume, care este disponibil în România la prețul de 739,99 de lei în oferta PC Garage.

  “Datorită Legii lui Moore, după care Intel s-a ghidat în ultimii 50 de ani, au luat naștere cele mai mari inovații tehnologice. De-a lungul timpului, PC-ul s-a reinventat schimbându-și forma în funcție de tendințe și de nevoile utilizatorilor. În prezent, discutăm despre Intel® Compute Stick, un computer de doar 10 cm, care redefinește domeniul PC-urilor”, a declarat Bogdan Georgescu, Channel Account Manager, Intel România și Bulgaria.

  Citeşte şi: Intel Compute Stick este un PC de mărimea unui pachet de gumă

  Măsurând doar 10 cm, Intel® Compute Stick este noutatea absolută în materie de computing. Poate fi conectat la orice monitor HDMI care devine automat un computer complet funcțional, inclusiv televizorul. Datorită conexiunii Bluetooth 4.0, se conectează ușor la periferice precum mouse și tastatură, iar la Internet, cu ajutorul modulului 802.11b/g/n Wi-Fi built-in.

  Display-urile devin computere care funcționează exact precum cele clasice, utilizatorii putând desfășura activități precum scrierea și citirea mailurilor, navigarea pe Internet etc. De aceea, Intel® Compute Stick poate fi folosit în domenii precum educație sau vânzări, pe lângă aplicațiile de divertisment pentru acasă.

  Intel® Compute Stick este disponibil în două variante, ambele bazate pe procesorul Intel® Atom™ quad-core pe arhitectură Bay Trail. O versiune include 32GB capacitate de stocare, memorie RAM de 2GB și cu Windows* 8.1 preinstalat. Cealaltă versiune are o capacitate de stocare de 8GB, 1GB memorie RAM și Linux preinstalat. Dacă este nevoie de spațiu de stocare mai mare, Intel® Compute Stick beneficiază de slot SD.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.