More

  De ce aş renunţa în orice moment la DSLR pentru Sony α6000

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Am format o pasiune pentru puţine lucruri în viaţă, iar printre ele s-a strecurat şi fotografia. Nu o să fac o poveste acum despre primul meu aparat foto şi cum am ajuns să utilizez un DSLR, ci o să zic câteva cuvinte despre cum m-a cucerit Sony α6000.

  Fiind prezentată ca cea mai rapidă cameră foto compactă din lume, am zis că trebuie neapărat să pun mâna pe ea. Rapiditatea este una dintre calităţile pe care le caut la un dispozitiv, fie el smartphone, laptop, tabletă, sau cameră foto.

  1

  Samsung CSC a fost prima cameră foto mirroless pe care am testat-o, dar nu m-a determinat nicio secundă să spun că aş da la schimb DSLR-ul pentru ea. Cu Sony α6000 a fost altă poveste şi a început, culmea, într-o seară răcoroasă de vară, la o narghilea. Nu m-am aşteptat să nu am nevoie de blitz pentru a face poze pe întuneric, iar acest lucru a fost primul care m-a uimit plăcut.

  11

  Mai mult decât atât, modul în care contrastează culorile este senzaţional. Spre exemplu, Eden, care este mai negru decât orice negru, poate fi observat cu uşurinţă pe canapeaua mea neagră. Aş putea spune că Sony α6000 a reuşit în sfârşit să îmi scoată nişte poze în care căţelul meu poate fi distins de decor.

  s

  În ceea ce priveşte focalizarea, într-adevăr camera are cel mai rapid autofocus, dacă nu din lume, cel puţin din câte dispozitive am testat până acum.

  Nu o să vorbesc despre toate caracteristicile sale, pentru că s-au scris atât de multe lucruri, încât tot ce e tehnic parcă nici nu mai are sens. De fapt, noi femeile nu suntem interesate de procesul de creare, ci de rezultatele de care ne putem bucura.

  10

  Dacă nu ar fi pentru bateria care rezistă la în jur de 310 fotografii, în comparaţie cu DSLR-ul meu care are o durată de două ori mai mare, şi timpul de aşteptare între momentele în care vrei să faci pozele, m-aş gândi serios ca următoare investiţie să fie într-un Sony α6000.

  În final, recomand Sony α6000 tuturor persoanelor care îşi doresc să surprindă fiecare moment special din viaţa lor, în cel mai rapid timp, cu cele mai curate şi luminate culori, la o calitate de 24,3 megapixeli. Preţul unei astfel de camere este accesibil tuturor buzunarelor, iar dispozitivul este atât de mic încât aproape că nu îi vei simţi prezenţa.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.