More

  Zuckerberg: „Următorul pas în comunicare este telepatia”

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Sesiunile de întrebări şi răspunsuri, de la sediul Facebook din Menlo Park, au devenit un lucru obişnuit şi parte din viaţa în cadrul companiei.

  Mark Zuckerberg a susţinut prima sesiune de acest gen în noiembrie 2014. Luna aceasta, Mark a dorit ca sesiunea să fie diferită, iar în acest sens a apelat la Web. Întrebările au fost luate atât din public, dar şi de la persoane precum Arnold Schwarzenegger şi fizicianul Stephen Hawking.

  Citeşte şi Conversaţiile triviale pe WhatsApp te pot trimite la închisoare

  În mod evident nu a fost o sesiune obişnuită, iar şeful Facebook a vorbit despre direcţia în care acesta crede că va evolua tehnologia, în viitor, oamenii fiind capabili de a transmite emoţii, numai prin simplu fapt că te gândeşti la acest lucru.

  Zuckerberg a descris capacitatea telepatică a fi „cea mai bună tehnologie de comunicare„. Mai mult, CEO-ul Facebook a spus că „vom avea puterea de a distribui poveştile noastre şi experienţele emoţionale cu oamenii, oricând, te vei gândi la ceva, iar prietenii vor simţi imediat şi vor avea parte şi ei de experienţa ta„.

  Citeşte şi De ce şi-a schimbat Facebook logo-ul

  Pare a fi o perspectivă ruptă din filmele science fiction, mai ales în ideea în care foarte mulţi prieteni te pot „bombarda” cu diferite „stări şi emoţii” în acelaşi timp. Probabil că va exista şi o modalitate să te decuplezi de la acest mare HUB al emoţiilor.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.