More

  Gadget-ul care transformă trezitul dimineaţa în plăcere

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  HomTime C1pro este un gadget care acţionează exact ca un ceas deşteptător, dar este un pic mai mult de atât.

  Proiectul se luptă pe Kickstarter să obţină finanţările necesare pentru ca acest gadget să ajungă pe noptiera tuturor celor care doresc ca dimineaţa experienţa trezitului să fie una mai bună ca cea de până acum.

  Citeşte şi SanDisk aduce stick-ul de memorie al viitorului

  HomTime C1pro este un ceas deşteptător multi-funcţional care afişează informaţii precum ora exactă şi temperatura camerei în care este plasat.

  Dispozitivul are şi alte funcţii extrem de folositoare. Are două porturi USB la care poţi reîncărca smartphone-urile, iar prin intermediul conexiunii Bluetooth, poţi asculta muzică la boxa amplasată în spatele gadgetului.

  Un slot pentru microSD poate fi utilizat pentru încărcarea melodiilor preferate, care pot fi redate dimineaţa, ca alarmă de deşteptare. Partea şi mai interesantă este că nicio melodie nu se va repeta.

  Citeşte şi Smartphone-ul te-ar putea ajuta să afli dacă ai rămas însărcinată

  Compania a reuşit să strângă mai mult cu 12.000 dolari comparativ de ţelul iniţial de 30.000 dolari, iar până la finalul perioadei de finanţare mai sunt 11 zile, după care producţia va putea începe.

  Puteţi achiziţiona dispozitivul HomTime C1pro de pe pagina Kickstarter a comaniei pentru suma de 34 dolari. Compania anticipează că produsul va putea fi livrat din luna septembrie a acestui an.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.