More

  Cum trimiţi SMS-uri de pe orice calculator

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  De ce să tastezi mesaje de pe smartphone când ai un laptop la dispoziţie sau un PC cu tastatură mare. Aceste trucuri îţi permit să trimiţi mesaje direct de pe calculator.

  Chiar dacă nu ai acces la serviciile mobile, poţi folosi aceste instrumente pentru a trimite mesaje direct unui număr de telefon. Mai mult decât atât, nu ai nevoie nici măcar de un telefon mobil pentru a face asta.

  Mesaje pentru iPhone – Doar de pe Mac

  Dacă ai un iPhone şi un Mac, Apple face posibilă trimiterea de SMS-uri de pe Mac pe telefon. Ai nevoie de ambele, nu există nicio metodă prin care să trimiţi mesaje de pe un calculator cu Windows pe un iPhone. De asemenea, mesajul poate fi trimis de pe un Mac doar unei persoane care deţine un iPhone, nu şi uneia care are un smartphone Android.

  Totul ţine de Continuitate, o caracteristică care le permite utilizatorilor Apple să transfere instant documente, texte, apeluri, ca de altfel şi HotSpot personal între dispozitive.

  Trebuie să activezi acest serviciu pe iPhone. Intră la setări, tastarea mesajelor şi activează forward-ul mesajului text pe Mac. Deschide aplicaţia de mesaje pe Mac şi vei vedea istoricul mesajelor de pe iPhone, de asemenea. Poţi răspunde mesajelor primite pe iPhone chiar de pe Mac sau poţi trimite noi mesaje de pe aplicaţia de mesaje. Aceste mesaje vor fi, desigur, sincronizate cu iPhone-ul tău.

  Untitled

  Mesaje pentru telefoanele cu Android

  Dacă ai un telefon cu Android, cea mai bună metodă prin care poţi trimite mesaje de pe PC pe smartphone este prin aplicaţia MightyText. De asemenea, trebuie să te conectezi la MightyText şi într-un browser web sau pe un PC cu Windows, Chrome OS sau Mac OS X şi poţi vedea şi trimite mesajele text de oriunde. Extensiile browser-ului sunt şi ele valabile. Aplicaţia AirDrop pentru Android funcţionează la fel de bine.

  android

  Ca şi în cazul mesajelor de pe Mac, şi la Android totul funcţionează prin intermediul telefonului tău, calculatorul devenind doar o portiţă pentru mobilul tău, care face munca grea şi trimite sau primeşte acele mesaje.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.