More

  Smartphone direct pe piele, idealul tehnologiei portabile

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  4 bărbaţi care împărtăşesc aceeaşi pasiune şi inovaţie şi o femeie care le-a fost sursa de inspiraţie, au creat un concept de brăţară care combină 4 tehnologii: proiecţia cu un unghi mic, utilizarea tactilă, utilizarea la lumină scăzută, utilizarea pe orice culoare de piele.

  În noiembrie 2014, cei 4 bărbaţi au lansat un video a conceptului care simboliza idealul tehnologiei portabile: Cicret Bracelet.

  Cu această brăţară poţi face ce vrei cu mâna ta. Poţi citi email-uri, să îţi găseşti calea, să verifici vremea şi să foloseşti reţelele de socializare.

  Citeşte şi: Smartphone-ul flexibil, portabil şi rezistent la apă

  Inventatorii ştiu exact la ce provocări se supun şi sunt siguri că pot duce la bun sfârşit proiectul. Pentru a realiza Cicret Bracelet, echipa are nevoie de 850.000 de euro pentru a acoperi dezvoltarea şi validarea legală, motiv pentru care a apelat la varianta donaţiilor.

  Pentru moment, aceştia îşi doresc să creeze un prototip al Cicret Bracelet cu ajutorul donaţiilor, iar ulterior promite să producă suficient de multe pentru publicul larg.

  header_home_2

  Proiecţia pe piele este vizibilă cu ochiul liber, funcţionează pe bază de atingere, cu alte cuvinte, poţi avea o tabletă chiar pe pielea ta.

  Brăţara este rezistentă la apă, iar proiecţia poate funcţiona pe piele chiar dacă te afli în cada plină cu apă sau în piscină. Mai mult decât atât, ca brăţara să se pornească trebuie să răsuceşti puţin din încheietura mâinii, după care poţi naviga pe Internet şi îţi poţi verifica conturile de socializare fără probleme.

  Citeşte şi: Concept iPhone 7 Edges – Inovaţie la puterea a 3-a

  Dacă te-ai rătăcit şi nu ai o hartă la tine, răsuceşti din mână, brăţara se activează şi poţi să îţi programezi o hartă GPS pe piele care să te ducă la destinaţie.

  Brăţara poate fi utilizată pe post de smartphone. În cazul în care eşti apelat, poţi răspunde exact cum o faci la dispozitivele cu Android, pui apelul pe difuzor şi comunici fără probleme.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.