More

  Concept iPhone 7 Edges – Inovaţie la puterea a 3-a

  Conceptul iPhone 7 Edges realizat de Mesut G. Designs este inspirat din ediţia limitată Samsung Galaxy S6 Edge Iron Man.

  Dispozitivul este cel mai probabil cel mai bun concept de iPhone 7 realizat până acum, cu un buton de HOME virtual, cameră frontală de 8 megapixeli, cameră pe spate de 20 megapixeli, procesor Apple A9. 4 GB RAM 6-bit.

  Acesta ar putea fi valabil în 3 variante, cu 32, 64 sau 128 GB memorie. Mai mult decât atât, display-ul este de 5.5 inch, ultra high definitions (4K), Ion-X glass, iar camera principală poate filma la capacitatea unui DSLR.

  Citeşte şi: Concept iPhone 7 cu încărcare rapidă şi scanare a amprentei

  În ceea ce priveşte bateria, vorbim despre două variante, ambele foarte rezistente, daca este să luăm în considerare durata de viaţă a unei baterii normale. Mai exact, bateriile acestul concept de iPhone 7 Edges sunt de 3300, respectiv 3500 mAh.

  Dispozitivul va funcţiona cu iOS 9, iar în ceea ce priveşte modul de încărcare, căştile şi modul prin care poţi transfera date, iPhone 7 Edges prezintă un singur USB pentru toate cele 3 acţiuni, iar cartela NanoSIM este situată chiar deasupra USB-ului.

  Citeşte şi: iPhone 7 Concept: Cele mai interesante inovaţii

  Veţi observa în video-ul de mai jos că smartphone-ul iPhone Edges are încorporate 6 speakere, câte 3 de o parte şi de alta a USB-ului. Reglarea volumului se face din stânga display-ului curbat, cu o simplă mişcare de jos în sus sau de sus în jos.

  Notificările vor rula pe un crawl în partea din stânga a display-ului curbat, în momentul în care ecranul va fi oprit. Preţul un astfel de smartphone este estimat între 600 şi 700 de dolari.

  În video-ul de mai jos poţi vedea conceptul de iPhone 7 Edges realizat de Mesut G. Designs.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,649AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here