More

  Diva Tech – 7 moduri în care poţi domina la birou

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Diva Tech este femeia care lucrează în tehnologie, cu tehnologie sau pur şi simplu foloseşte tehnologia pentru a-şi îmbunătăţi viaţa.

  Nu există nicio îndoială cu privire la faptul că tehnologia a schimbat modul în care se fac afacerile, fie că vorbim despre business-ul fashion sau auto. Spre exemplu, modelele de pe Instagram pot produce bani într-o singură zi, cât făceau modelele în urmă cu 10 ani într-o lună întreagă.

  Putem comanda o rochie de mireasă cu un singur click de pe smartphone, tabletă sau laptop, iar în numai o zi să o avem acasă.

  Cum te poţi adapta acestui trend şi cum poţi domina ca Divă Tech acasă, la birou, pe stradă sau în cercul de prieteni? Există câteva reguli simple care te pot ajuta. Înainte de toate trebuie să te hotăreşti dacă vrei să fii Diva Tech bună sau Diva Tech rea.

  1. Fii prietena tuturor

  O divă trebuie să fii o doamnă din toate punctele de vedere. Dacă vrei să atragi atenţia şi să ajungi să deţii controlul, trebuie să îţi cunoşti apropiaţii din toate punctele de vedere. Este drept, la un moment dat vei fi geloasă, invidioasă şi vei avea tendinţa să fii chiar răutăcioasă. Dacă ai şansa să găseşti o persoană mult mai pregătită decât tine, rămâi în preajma ei chiar dacă la început ţi se va părea dificil. Exact cum spunea Steve Jobs, „înconjoară-te întotdeauna de oameni mai pregătiţi decât tine, dacă vrei să ai succes.”

  2. Fii atentă la brandul personal

  Dar nu spune „brand personal” niciodată cu voce tare. Tot ceea ce postezi pe paginile de socializare te reprezintă. Tot ceea ce spui, faci sau oferi, te reprezintă. Nu vorbi niciodată despre tine la persoana a 3-a. Vorbeşte despre tine, despre afacerile pe care le întreprinzi şi despre visele pe care le ai cu fiecare persoană care îţi iese în cale. Lasă-i pe toţi să afle cine eşti şi determină-i să vorbească la rândul lor despre tine.

  3. Foloseşte emoji cu prietenii, niciodată cu colegii de muncă

  Este posibil ca cei de la birou să nu te înţeleagă suficient de bine şi să interpreteze greşit mesajele pe care le transmiţi cu ajutorul emoticoanelor. Doar persoanele care te cunosc suficient de bine înţeleg cu adevărat ce ai de spus chiar şi printr-un simplu zâmbet.

  4. Nu te opri din vorbit

  Trebuie să vorbeşti, să vorbeşti şi iar să vorbeşti. Cuvintele contează, limba vorbită contează. Fii foarte atentă atunci când foloseşti anumite cuvinte, să se potrivească în context şi să fie înţelese de ce din jur.

  5. Fii sinceră, fii reală

  Postează fotografii cu tine când eşti nemachiată, dar şi când străluceşti într-o rochie de gală. Ţine-ţi gadgeturile la vedere şi nu îţi face 20 de selfie-uri din care să alegi unul pentru reţelele de socializare. Lansează-le provocări prietenilor şi transmite-le câte un mesaj care să le lumineze ziua din când în când. Asigură-te că ai 40% postări legate de munca ta, 30% postări personale şi 30% diverse.

  6. Nu te îmbrăca sport la birou

  Desigur, unii asociază tehnologia cu stilul casual, cu libertate de mişcare, dar asta nu înseamnă că trebuie să mergi în trening la birou, mai ales dacă îţi doreşti să fii DIVA Tech de la birou. Îmbracă-te office, asigură-te că ai la tine smartphone-ul, tableta, laptopul, o baterie externă, încărcătoare pentru dispozitive, căşti şi un modem pentru atunci când rămâi fără internet de la celelalte surse.

  7. Vorbeşte la şedinţe şi lasă deoparte telefonul

  De fapt, renunţă la telefon de tot pe durata şedinţei. Închide-l sau lasă-l pe birou. Ideile mari vin atunci când există brainstorming. Comunicare digitală poate face comunicarea mai rapidă şi mai uşoară, dar nu o face neapărat şi mai bună. Mai mult decât atât, Diva Tech ştie întotdeauna să comunice cu cei din jur şi foloseşte tehnologia doar atunci când este neapărat necesar.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.