More

  5 alternative la Skype care merită încercate

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Skype este un serviciu acceptabil pentru lansarea unor apeluri cu familia sau prietenii, dar ce facem când avem nevoie de un instrument care să ofere ceva în plus?

  La nivel declarativ, Skype şi-a propus să tintească tot mai mult şi către segmentul business şi a realizat o serie de funcţii integrate cu alte servicii de comunicare Microsoft.

  Din păcate, Skype, care orice serviciu gratuit, are problemele sale, cum ar fi calitatea slabă a convorbirilor, notificări inexacte, conexiune instabilă, probleme cu creditul Skype şi multe altele.

  Vestea bună este că există mai multe alternative pentru acest serviciu, iar fiecare are atuurile sale:

  GoToMeeting

  GoToMeeting este o aplicaţie extrem de simplu de gestionat, perfectă pentru întâlniri de afaceri. Aplicaţia oferă posibilitatea de a conecta 25 de persoane, fie prin opţiunea de video, fie VoIP, sau chiar prin intermediul dispozitivelor mobile.

  Serviciul are o mulţime de funcţii extrem de folositoare, inclusiv partajarea ecranului, camere de chat private, dar şi posibilitatea de a înregistra o întâlnire, pe care să o distribui celor care nu au reuşit să se conecteze atunci. Este un serviciu foarte simplu şi eficient.

  Zoho Meeting

  Există câteva funcţii care fac din acest serviciu o alternativă la Skype. În primul rând, Zoho oferă mai multe aplicaţii precum CRM, Chat şi Calendar, iar întâlnirile le poţi iniţia din aplicaţiile respective. Mai mult, serviciul oferă intergrare cu alte aplicaţii, cum ar fi Google Apps.

  Ceea ce face din acest serviciu o unealtă de business extrem de folositoare este că poţi integra sigla companiei tale pe aplicaţii. Mai mult, oferă posibilitatea unei gestionări a utilzatorilor foarte uşoară şi generarea unor rapoarte. De asemenea, există şi funcţiile deja obişnuite de VoIP, chat video şi partajare a ecranului.

  Cisco WebEx

  Cisco WebEx are funcţia de apelare video HD, cu posibilitatea de a afişa şapte ferestre odată. Are şi opţiunea de înregistrare audio şi video, cât şi de adăugare a comentariilor, notiţelor şi diferitelor unelte.

  Opţiunea de partajare a ecranului este foarte interesantă, permiţând distribuirea numai anumitor aplicaţii de pe ecran, nu a întregului spaţiu de lucru.

  Join.me

  Cu toate că Join.me se autocaracterizează prin a oferi cea mai simplă soluţie şi oferă soluţii care rivalizează cu cele mai complexe aplicaţii din piaţă.

  Are VoIP, opţiune de partajare ecran, video chat şi transfer de fişiere, alături de opţiunea înregistrării video. Incredibilă este posibilitatea găzduirii a 250 de participanţi. Serviciul oferă calendar, integrare a funcţiilor Salesforce.com, stocare cloud şi camere private pentru chat.

  Aircall

  Soluţiile VoIP ale serviciului Aircall sunt o modalitate excelentă de a simplifica modul în care prestatorul ia legătura cu clientul. De la furnizarea unui număr de telefon în până la 30 de ţări,  până la centralizarea apelurilor telefonice în regim de centrală şi opţiunea unei căsuţe de mail comună, Aircall are o multitudine de opţiuni atractive.

  De asemenea, nu există limită a apelurilor pe care le desfăşori şi există o aplicaţie pentru desktop care centralizează toate notificările cu apelurile pe care le lansează clienţii tăi.

  După cum se poate observa, alte opţiuni înafară de Skype există. Mai rămâne numai ca fiecare să aleagă alternativa care este cea mai potrivită lui.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.